Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

birincvi olan kız daha önce de başka bir yarışmadan ıpad kazanmış..
kimse kimseye fırsat vermio valla...
bi tane yetmez, bi kaç tane daha olsun diye düşünüolar

aynen bir bunlar bir de sınırlı sayıda ödül veren yarışmalara farklı hesaplarla katılıp kazananlar aynı kefedeler.
doyumsuzluk olsa gerek.

aynen bir bunlar bir de sınırlı sayıda ödül veren yarışmalara farklı hesaplarla katılıp kazananlar aynı kefedeler.
doyumsuzluk olsa gerek.

haklısın cnm..
biz kimsenin hakkına girmiyoruz ya, kazansak da kazanmasak da içimiz rahat...

Kızlar selam, 2 gündür işlerden dolayı giremedim buraya. Arada bir böyle işler yoğunlaşıyor, kafamı kaldıramıyorum.
Eti,doğadan bide fiat takvim henüz benimde gelmedi. Bekliyorum. Ama etiden bu gidişle ümidi kesicem.
Şimdi de baktım da facebookta beğen paylaştan kap kazanmışım. Beğen paylaşlardan pek ümidim yoktu ama şaşırdım yani adımı görünce. :)
Kazanan ve hediyesi gelen herkese tebrikler ve güle güle kullanın. Allah hepinize daha güzel daha bol daha çok versin inşallah

Önümüzdeki hafta yapılacak olan "Kirlere Resti Çekmek Elinizde" Yarışmamızdan, Rest ailesinin hangi ürününü kazanmak isterdiniz?
https://www.facebook.com/pages/Son-...?fref=ts#!/RestTemizlik/posts/488139344583338

MERHABA ARKADAŞLAR VE YARIŞMAMIZ BAŞLAMIŞTIR İŞTE SORUMUZ Türkiye'nin En Kapsamlı Mobilya Sitesi - Berke Mobilya SİTEMİZİN İÇİNDE KAÇ ADET ORTA SEHPA VARDIR HERKESE BOL ŞANS DİLİYORUZ SORUMUZA DOĞRU YANIT VERENLER ARASINDA ÇEKİLİŞLE 1 KİŞİ BİZDEN SÜPRİZ HEDİYE KAZANACAKTIR ...
YARIŞMAMIZ BAŞLAMIŞTIR VE GECE SAAT 00:00 DA YARIŞMAMIZ SONLANACAKTIR (AYSUN)..
https://www.facebook.com/berkemob

Selam kızlar banada Etiqadden kazandığım 3 paket çorap geldi dün:) Eşimin keskinoğlundan kazandığı kitapta geldi. Hala fikirsensinden parfüm gelmedi. Doğuşçayda gelmedi.U.S polodanda aramadılar.

Facebook'ta Cildinizin Susuzluğunu Giderin | Facebook

kızlaar bu yarışma yayınlanmamış avonun sayfasında her gün 100 kişiye avon krem hediye ve çok kolay alıyosun
her gün stok bitiyo sonra yenileniyo aldım ben bi tane saldırııınnn

amaaa sanırım şu an stoklar bitmiş gece 12 yi bekleyin bence 3 hakkınız var çünkü boşa harcamayın

Son düzenleme:

Bitmişmi canım eminmisin ben oynadım alamadım ya Aslında aldım geri düştü sinir oldum

tuttuğunuz anda üst okla kilitleyin üst oka ve entere aynı anda basın çekin ama tuşları bırakmayın basılı kalsın
ben öyle aldım ama alabilmeniz için de saniyenin 0 olmaması lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…