Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım oynayıp bitirme haklarını sabah denedim ablamın hesabından 2 kez aldım stoklar tükendi yarın tekrar deneyin dedi dün gece almıştım kendime

Stoklar tükendi dediyse boşuna uğraşmıyım o zaman..

Kızlar bu arada Body Shoptan kazandığım çilekli setim geldii.. Bayıldımmmmmmm

Burayada üye oldum,soruların cevaplarını bilemedim ama bilen varsa yazabilirmi?
Organicare Organic Baby Shampoo

Soru : Bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılan malzemeler için hangisi doğrudur ?
Lanolin pamuğun özel olarak işlenmesiyle üretilen şeffaf bir jeldir
Sıvı parafin alerjen ve toksik etkisi olmayan ideal bir cilt yumuşatıcıdır
Formaldehid ve vazelin organik formüllerin vazgeçilmezidir
Lanolin organik yönetmeliğine uygun olmayan bir kozmetik hammaddesidir

Soru : Organicare Organic Baby Oil,
içerdiği kozmetik silikonla bebeğinizin cildini yumuşacık yapar
Hoş kokusunu benzol türevi sentetik koku vericilerden alır
Doğal vazelin içerir
Organik 7 yağın özel bir karışımıdır

Soru : Hangisi yanlıştır ?
Organik sertifikalı ürünler bir ülkeden diğerine gümrük vergisinden muaf olarak nakledilebilirler
Sağlığımız açısından organik sertifikalı olmayan elma ve armudu kabuklarıyla yemeliyiz
Organik tarım arazileri endüstriyel atık sularla sulanmamalıdır
Organik Lavanta yağı içeren bebek yağları bebeği sakinleştirir

Soru : Hangisi yanlıştır ?
Ürünün organik sertifikası alabilmesi için yetiştirildiği tarla kesintisiz beş yıl nadasa bırakılır
Organik tarım arazisi en az üç yıl boyunca organik yönetmeliğine uygun şekilde gübrelenmeli ve işlenmelidir
Organik tarım ürünlerinin ambalajları geri dönüşümlü olmalıdır
Organik tarım ürünleri yetiştirilen tarım arazilerinde sentetik böcek ilaçları kullanılamaz

ben avondan kazandım ama iletişim bilgilerini yazarken bi türlü küçük harf olmuo.. bilg. sorun var galiba, hep büyük harf yazıyo orda değiştiremedim... dolayısıyla da mail adresini kabul etmio.. boşa gitti yani..

ben bunu yapmıştım..hatta kazanmışım 3 gün önce bana organicare bebek losyonu geldi,tam boy..ve bayıldım harika kokusu var..dün bebişlerime banyodan sonra kullandım..çok beğendim..

ama cevapları hatırlamıyorum...bide herkese farklı soru çıkıyor..sayfayı yenilersen sorular değişir..ben google den aratıp bulmuştum cevapları..hepsini doğru yanutlaman gerek kazanman için..

Ya kızlar şu doğuş çay akş paketiini göndermiş gülüyorum sinirden:) Bi paket fındık aromalı çay diğeri de yeşilçay. İkisi de sallama çay 20 li

Ya kızlar şu doğuş çay akş paketiini göndermiş gülüyorum sinirden:) Bi paket fındık aromalı çay diğeri de yeşilçay. İkisi de sallama çay 20 li

paketin içindekileri açıklamadılarında varmış bişey...

hiç yoktan iyidir, güle güle için...

Soru :
Organicare Organic Baby Shampoo,
Doğal parabenler içerir
Organik kozmetik yönetmeliğine uygun yüzey aktiflerle üretilir
Sıvı vazelin ile bebeğin saçını yumuşacık yapar
Kokusunu benzol türevi sentetik koku vericilerden alır
Soru :
Bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılan Lanolin için hangisi yanlıştır ?
Koyun yününün işlenmesiyle üretilen bir jeldir
Koyunlar DDT ve diğer böcek ilaçlı bitkilere sürünerek otladıklarından Lanoiln böcek ilacı kalıntısı içerebilir
Lanolin ve petrol türevi vazelin alerjen ve toksik etkileri yerine, cilt yumuşatıcı ve nemlendirici özellikleri öne çıkarılarak lanse edilir
Lanolin organik yönetmeliğine uygun bir kozmetik hammaddesidir
Soru :
methyl, propyl, butyl, ve ethyl ekleri alan ve organik yönetmeliğince yasaklanmış koruyucu hangisidir ?

Silicon

Paraben

Lanolin

Parafin

Soru :

Hangisi doğrudur ?
Talk pudrası organik bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılır
Formaldehit içeren bebek ürünleri ABD de mahkemelik olmuşlardır
Talk pudrası anti alerjen etkiye sahiptir
Lanolin güvenli bir cilt yumuşatıcıdır

cevaplarını bilen bir arkadas yardım edebilir mi ya bulamadım cevaplarını delirccem aarıyorum cevapları yok bulamadım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…