Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yok canım ya numara bilinmeyen yani gizli herhalde pööff 5-10 dk arayla 5 kere aramışlar bi dahada aramazlar ..

benide aradı 13.28 de bilinmeyen numara ben açtım.hani numune istediğim yetişkin bezi varya .onlar adres istemek için aramışlar .belki senide arayan odur.abena var ya oydu beni arayan

Son düzenleme:
heee doğru söylüyosun,kaç tane yollucaklar acaba?

bilmiyorum kaçtane sormadım canım. adres ve beden sordular.hatta maille katalog gönderdiler.bedene kara verebilmek için.çok da ilgililer ayrıca.annanem rahatsız benim 1o senedir.adresi veren arkadaşa teşekkürler.onun için iyi oldu.

2 tane tek gönderiolar...

Dormeodan tepsim geldi kızlar. Çok güzel. Aynısını almıştık bi yerden. Bir eve hediye götürmüştüm. İçimde kalmıştı. Yarışmadan kazanınca süper oldu. Gönlüm temizmiş :)

facede orkidin sayfasında da güzel bi kampanya var..bakın bence..
off çok sessiz burası, eski tadı tuzu kalmadı...

Fikirsensin rodi mood parfüm geldi de anneme verdim ne o öyle avrat işi sevmedim kokusunu

bu arada minik kedi sorunun bi kısmını googla yazınca kadınlar kulübüne ait bi sayfa çıkıyo bu konuya ait yine aynı soruları bi kaç ay önce cevaplandırmışlar
ordan bak istersen.
zor değil sonuçta ben anlamıyorum bazen sizi her yarışmanın sorunun cevabını aramak yerine direkt olarak burda soruyorsunuz biraz emek verin. sormak yerine google'a yazsanız daha az efor sarfedersiniz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…