Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu şarkı sözlü yarşmanın hepsini bulduğuma eminim diyeblrm başka da yok ama hala eksik diyo kelime de mi işaretlenyo kii sinir oldum sabrım taştı he

canım otomatikman eksik diyor..fazlada yapmış olabilirsin...yada başka bir yerinde yalnışlıkla harf tıklı kalmış olabilir..kontrol et iyice

faceden bana destek olabilcek varmı arkadaşlar
özel msjden link versem

2.yim

neyle ilgili ne yolluyorlarmış cnm

canım bulduğum yerde, buna bir kişi obone olmuş ve sayıları düzenli bir şekilde 1 senedir ücretsiz geliyormuş ve faydalı bilgiler içeriyor yazmış...siteyi incelersen aslında içeriğide zaten açık,manevi değerler,ruh sağlığı falan bu tarz...

arkadaşlar kesin gidebilecek olan varsa ona vereyim. çünkü oradan birisini aramam lazım benim yerime .... kuponları almaya gelecek su gün demem lazım.sonrada kuponları alıp kullanabilirsiniz. bana özel mesajla ulaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar face den eklemeniz için linki vereceğim ama yasakmı bilemedim ceza almak istemiyorum birisi yazabilirmi yasak mı değil mi?

Merhaba kızlar
Oriflameden kazanmışım.Müjdeden de biri kardeşime biri bana 2 paket geldi.Avondan da kazandım dün, ama bugün olmuyorZorlaştırmışlar
Eti yi hala beklemekteyim.Garanti emeklilikten de gelmedi hediyem..Niveaların bi kısmıda gelmedi

Bişeyler kazanan arkadaşları tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…