Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar bu Mizu dan kazanan varmı ya ? Hediyesi ulaşan falan ..

Bana pek güvenilir bi sayfa gibi gelmedi ama ..

O kadar arkadaş davet ettim illaki 100.olurdum ama .. Neyse..

sokak kedılerı ıcın mama ısteyım dedım fırma bornovadaymıs burnumun dıbıı fırma kedılerımı gormeye gelsınD

aynen cnm ben de öyle düşünmüştüm ama sonra aklıma geldi teyzemlerin köpeği var ama uzakta oturuyorlar biraz bizden son kullanma tarihlerine göre bakarım artık gidersem onlara verirrim gitmezsem sokaktaki minikçeğizlere

bu avon bende de aynı hatayı veriyo solodan çok umutluydum çıkmadı beğen paylaşmalı yrşmalarda da hep aynı kişiler hep aynı kişiler ya snr olmaya başladım artk biz nye ktlıyoruz madem diyorm aynı kişilere çkçaksa mllet 1 gün kazanamazsa bağrınıyo bana çkmıyoo diye ben aylardır kazanamıyorum doğru dürüst bişi o zaman herhalde bakırköylüktüler

pavloderm de değer mi ki 3.5 tlye acaba bnm duş jelim losyonlarım var yeterince avondan aldığım o kağıt parçaları şeklnde olan şeyleri de hç kullanamıyorum illa dökmeli olck şişeden fln bana

bu arada avonun uyuyan prenses yrşması açklanmş mıydıı

Son düzenleme:
evet uyuyan prens açıklanmışdı canım bende kazanamıcamı anladım artık katılmıyorum şu katıldıklarım hepsi sonuçlansın diye bekliorum o kadar hepsi sonuçlanınca katılmam sanırım daha bende kızıma internetten 2 tanecik hediye aldım kazanamıyorum bari o sevindin internet baında okadar duruyorum :)

Kampanya süresince, Türkiye genelinde, Pınar Kido ürünlerinin tanıtımının yapıldığı Pınar Kido (ücretsiz) adresli Pınar Kido internet sitesine Ad, Soyad, Adres, Doğum Tarihi, E-mail Adresi, GSM No ve diğer üyelik bilgilerini girerek yeni üye olup veya üyelik kayıtlarını güncelleyip sitedeki oyunları oynayarak (tüm oyunlar dahil) katılanlara 1 çekiliş hakkı ve ayrıca Pınar Kido internet sitesine davet ettiği arkadaşlarından daveti kabul ederek Kido internet sitesine üye olan veya üyelik kayıtlarını güncelleyen her arkadaşı için daveti yapana ilave 1 çekiliş hakkı verilmesine yönelik uygulanacaktır. Oyunu bitirme ya da başarı şartı aranmaz. Aynı kişi bir kez üyelik kaydı veya güncellemesi yapabilir ama istediği kadar oyun oynayabilir. Kampanyaya katılım, üyelik kaydı veya güncellemesi dahil oyun oynamaktan günde 5 ve arkadaş daveti için günde 5 çekiliş hakkı olmak üzere toplamda günde 10 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

3 adet Apple Ipad Wi-Fi 4G 16 GB Black/ Yeni Nesil
5 adet Xbox X360 250 GB Slim Go Konsol+ Dance Central 3 X 360 Oyun

son katılım 28 şubat

http://www.kido.com.tr/kidoeglencedunyasi/index.html

Kampanya sonunda kısa listeye kalan kişiler, 5 kişilik bir jüri tarafından değerlendirmeye girecektir. Değerlendirme sonucunda jüri tarafından belirlenen 1., 2., ve 3. katılımcı, sırayla 250 TL ve 25 t-shirt, 100 TL ve 10 t-shirt, 50 TL ve 5 t-shirt almaya hak kazanacaklardır.

uygulamaya katılan herkes anında 40 tl ve üzeri alışverişte kullanmak için 10 tl lık çek kodu kazanıyorlar..

son katılım 2 mart

https://www.facebook.com/DeFacto/app_215334341940667

Kampanya tarihleri arasında Akbank’a ait www.facebook.com/Akbank internet sitesine ücretsiz girerek “Sosyal Kobi” uygulamasını kabul edip ad,soyad,adres ve telefon bilgilerini giren facebook kullanıcılarına 1 çekiliş hakkı, uygulamadaki oyunu oynayıp topladıkları her 10.000 kobi puan için 1 çekiliş hakkı, uygulamada müdür atayan her kullanıcı 1 çekiliş hakkı kazanacaktır. Kampanyaya katılım 40 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. ? Uygulamayı yeniden başlatan kullanıcıların önceki çekiliş hakları sıfırlanmayacaktır. Ancak yeni çekiliş hakkı kazanabilmeleri için önceki oyundan kazandıkları kobi puanlarından daha fazla puan almaları gerekmektedir.

1 adet SAMSUNG UE-40ES8000 LED TV 40 inç FULL HDÇözünürlük 3XHDMI- USB Girişi 800 HZ Yineleme 3D
1 adet APPLE IPAD NEW 32GB4G+WIFI
1 adet SONY PS3 320GB SLIM OYUN KONSOL

son katılım 29 mart

https://www.facebook.com/Akbank/app_176595592475701

kızlar bu ara pek katılamıyorum yarısmalara ısten ve bebekten dolayı sony yarısmasını denedım ama ısım yazdıgında kısı bulmuo nedennnn

Aaaa uyuyan prens ne zaman açıklandı hiç haberim yok. Kesin yokumdur:S

Kızlar NTV sporun twitterden yaptığı 50 tl lik akaryakıt sonuçları her gün mü açıklanıyor yoksa haftalık mı bakamıyorumda iş yerinden. Bilgisi olan var mı acaba?

bugun anadolu emeklılıkten aradılar kazandıgım tag yastık ıcın onay ıcın bu hafta gelıcekmıs awondan 2 tane kazandım edogatlarım qeldı :) bı tek dogadanım kaldı

internette sorunmu var hiç bi sayfaya giremiyorum 1 gb internet paket,m vardı telefondan pcye takıp grmek icin, bişe yapamadan yarılandı nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…