efesten esımle kendıme tsort kazandım ama wıdeosu cok uzun
şu efes in formunda sertifika no yazıyor..ne yazılcak oraya? :44::44:
Kızlar çok komik birşey oldu. Şu milupaya iş telefonumla üye olmuştum. Mail atıp numune istemiştim göndermişlerdi.Neyse bugün bebelacı arayayım numune isteyeyim dedim. Anaa bi aradım karşıdaki ses buyrun duygu hanım diye açtı.Numune isteyecektim dedim.Biz size göndermiştik dedi. Ben bebelacı aradım ama dedim. Milupayla bebelac aynı dediBebelactan numune göndermiyoruz dedi bilginiz olsun.
Kızlar çok komik birşey oldu. Şu milupaya iş telefonumla üye olmuştum. Mail atıp numune istemiştim göndermişlerdi.Neyse bugün bebelacı arayayım numune isteyeyim dedim. Anaa bi aradım karşıdaki ses buyrun duygu hanım diye açtı.Numune isteyecektim dedim.Biz size göndermiştik dedi. Ben bebelacı aradım ama dedim. Milupayla bebelac aynı dediBebelactan numune göndermiyoruz dedi bilginiz olsun.
anaaa kız bende şimdi bebelağa numune için mail attımnasıl yani bebelağa mail atsak milupamı cevap veriyor milupa 20 gr gönderiyor çok az olsun ama mama mamadır dimi
merhaba arkadaşlar arasınıza 1 hafta önce katıdım çalıştığım için çok fazla takip edemiyorum ama mümkün olduğuncaa sizinle kampanyaları paylaşacağım. ilk olarak bu adrese Dermotek ilaç Gıda mail.. attım numune talebinde bulundum onlarda mail atarak numune göndereceklerini belirttiler ve adres aldılar.bunuda sizinlle paylaşma istedim.umarım işinize yarar. buarada herkeze bol şans diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?