Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şu efes in formunda sertifika no yazıyor..ne yazılcak oraya? :44::44:

Önce ilk sıradaki sertifikayı doldurucaksın sonra geri dön diyip tişörte tıklıcaksın. Kızlar eşim ve kendime aldım ama aynı adres diye bi sorun çıkarmı acaba? Birde video 2.kez açıldığında izlemek zorunda değilsiniz hepsini ilerletip sonuna gidebiliyorsunuz.

Kampanya 26.02.2013 tarihi saat 10.00’da başlayacak olup 27.02.2013 tarihinde saat 22:00'da sona erecektir. Kampanya'ya katılmak isteyen Facebook kullanıcıları 26.02.2013 ve 27.02.2013 tarihleri arasında https://www.facebook.com/avea adresli Avea sayfasını beğendiklerinde karşılarına çıkacak olan Beşiktaş ile ilgili genel içerikli sorulara cevap verecek, 5 sorunun tümüne en hızlı şekilde doğru cevap veren kişiler ödül kazanma hakkına sahip olacaklardır. Kampanya yalnızca bireysel katılıma açıktır. Her üye sınırsız katılım yapabilir. Avea'nın sağladığı ürün ve hizmetler hakkında kendileriyle iletişim kurulmasına izin vermeleri gerekmektedir. Abonenin vermiş olduğu iletişim iznini kaldırma hakkı saklıdır. Sorulan sorulara doğru cevapları en hızlı cevap veren ilk 5 kişiye BJK İnönü Stadyumu Eski Açık tribününde geçerli olacak Beşiktaş – Fenerbahçe maçı için 5 kişiye çift kişilik bilet hediye edilecektir. Hediye bilete hak kazananlar 03.03.2013 tarihinde saat 16:00-18:00 saatleri arasında ödüllerini Avea Genel Merkezi’ne kimlikleri ile beraber gelerek imza karşılığında alacaklardır

Büyük Ödül5 adet 2 Kişilik Beşiktaş-Fenerbahçe Maç Bileti

https://www.facebook.com/avea/app_367623749952833

Kızlar çok komik birşey oldu. Şu milupaya iş telefonumla üye olmuştum. Mail atıp numune istemiştim göndermişlerdi.Neyse bugün bebelacı arayayım numune isteyeyim dedim. Anaa bi aradım karşıdaki ses buyrun duygu hanım diye açtı.Numune isteyecektim dedim.Biz size göndermiştik dedi. Ben bebelacı aradım ama dedim. Milupayla bebelac aynı dedi Bebelactan numune göndermiyoruz dedi bilginiz olsun.

Son düzenleme:
cnm sıfreye qerek yok sıteye qırıp wıdeoyu ızlıosun son olarak bardaga bırayı bosaltıyosun bılgıler cıkıo doldurduktan sonra maılıne maıl gelıo sıparısınızı aldık dıe sıteden yanı

anaaa kız bende şimdi bebelağa numune için mail attım nasıl yani bebelağa mail atsak milupamı cevap veriyor milupa 20 gr gönderiyor çok az olsun ama mama mamadır dimi

evet canım bebelac milupanın yan sanayi ürünü..ikiside bir firma...

merhaba arkadaşlar arasınıza 1 hafta önce katıdım çalıştığım için çok fazla takip edemiyorum ama mümkün olduğuncaa sizinle kampanyaları paylaşacağım. ilk olarak bu adrese Dermotek ilaç Gıda mail.. attım numune talebinde bulundum onlarda mail atarak numune göndereceklerini belirttiler ve adres aldılar.bunuda sizinlle paylaşma istedim.umarım işinize yarar. buarada herkeze bol şans diliyorum.

ben anlayamadım hangı adrese mail atcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…