Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu avon un oyununda haklarınız hergün yenileniyormu yoksa davetlemi yeniden oynuyorsunuz..ben ilk 3 hakkımı kullandım..2 gün geçti hala oynama hakkım sıfır...yüklenmedi

ben geçenlerde aramıştım elimizde numune ürünlerimiz kalmadıdemişlerdi 1 hafta sonrada yani dün doğum günü pakati göndermişler bence faceden yazma direk mail at yada telefonla ara ben öle yaptımmmm

buraya mail attım info@hipp.com.tr 4 kere yazdım,yok yok napıyım şimdi telle aramakta zor geliyor onların takip etmesi lazım ama değilmi?bidaha yazıyım bari wallahi kızlar en iyisi hero baby helal olsun böyle güzel bi firmaya ne baby starı ne rozisi ne hero babysi hiç kırmayıp yolluyolar ben böyle bol bi firma görmedim.temmuzda gelmişti bide çikolata koymuşlar,nasıl mutlu oldum çok düşünceli insanlar düşünceli insanları sewerim.

İlginizi çeker mi bilmem ama şöyle bir site var:

Kpek Mamas | Kedi Mamas | Temizmama.com

eger ki kedi-köpeginiz varsa buradan üye olup numune isteyebilirsiniz,Yurtiçi kargo ile ücretsiz gönderiyorlar.

evde bakmıyorsanız bile sokaktakilere verirsiniz

Bu arada paketleri çok küçük, en az 3-4 türden isteyin numuneyi

arkadaşlar denizbank tan cinema bileti kazandım istanbul nişantaşı cityde kullanılacak ben gidemiyorum ama isteyen olursa takas yapabilirim cinema bileti şart değil herhangi birşeyde olur.

çok iyi bi fikir arkadaşım sokakta aç hayvanlarımız için çok iyi bir çalışma bence allah katındada iyi bişey.

talep ediyorum sağol....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…