Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bir yarışmada gördüm forumda paylaşılmış bir yarışma. Koca yarışma yapmışlar bir ıslam mendil veriyor. İyice düştü bu olay. Böyle yarışmayı bende yaparım.

Bir yarışmada gördüm forumda paylaşılmış bir yarışma. Koca yarışma yapmışlar bir ıslam mendil veriyor. İyice düştü bu olay. Böyle yarışmayı bende yaparım.

Ben o konuda firmaları suçlamıyorum 1 bez parçasına bile tenezül edip onca katılım şartını yerine getiren yüzlerce insan olursa herkes bu tarz yarışmalar yapar.

kızlarrr bi takvim için katılmadınız heralde zaten şu reklama kılçık oluyorum erkeklerin bakışları nasıl öyle hiç erkek gibi değiller ne biscolatanın ürünleri,nene takvimi amann lazım değil bence istemeyin.napıcanız allah aşkına?

arkadaşlar ben omo da neden 350 de kaldım makale paylştım kalan aktivite 0 gösteriyor acil yardım lütfen avon da yokum o kadar kişinin arasında malesef yok şaka gibi

kızlar yaa şu hippten bi paket yollamadılar kaç kere mail attım cevap bile vermediler yakın zamanda doğum günü paketi gelen varmı?stoğumuz bitti diyolar hep stoğunuz yoksa yollamayın paket dimi,kızlar destek olalım face sayfalarına kızgın olduğumuzu yazalım herkesin paketini yollasınlar lütfen...

arkadaşlar ben omo da neden 350 de kaldım makale paylştım kalan aktivite 0 gösteriyor acil yardım lütfen avon da yokum o kadar kişinin arasında malesef yok şaka gibi

makalelere yorum yaptın mı ve laf aramızda bölümünde konu açıp yorum yaptın mı üçer defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…