Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

acayip sinrlyim,bi sayfada tütü yarışması var bi yarışmacı maşallah 400 küsür begeni toplamışalt tarafı bi tütü yarışması mübarek sanki altın veriyolar bende dandik pcde dandik telefonu baglayarak oy toplamaya calışyom daha 70 begenide pes ettim

avonda yokum üzülmedim daha önce kazandığım hediyemi göndermemişti zatenomoyuda kaçırmışım nasip artık alamayanlar alsın birazda diye teselli verdim kendime ben 4 kez kazandım

Sana 60. yılını sürprizlerle kutluyor! "Sana ile 60 Yıl" yarışmamıza katılın, birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayın!
http://www.facebook.com/sanaturkiye/app_186995628091138

birde türkcellden msj atıp kahve dünyasından kahve kazanmıştık istediğiniz çeşiti içebileceğimiz söylediler çikolata falanda getirdiler bonkörler baya:)haber veren arkadaşa teşekkürler tekrardan

kızlarrr liptonun tüm bölümlerini bitirmekmi gerekiyor çok sıkıcıda oyun :)

Oyunu bitirerek sıralamadaki yerini alan kullanıcılar arasından her ikiyüzellinci (250.) kişi ‘’Lipton Piramit Çay Hediye Paketi’’ kazanacaktır. Ödül kazanacak son katılımcı yirmibeşbininci (25000.) kişi olacaktır.

koşullarda
yazıyor ama zor oyun ya

avon cildiniz susuz kalmasın oyununuda davet ettiğim kişiler katılsada hak vermiyor sizdede aynı sorun varmı

Sebze sepetinden yaklaşık 1 hafta önce kardeşim adına numune istemiştim.Biraz önce getirmişler,yarım kg ıspanak,1 demet roka,2 havuç ve 1 portakal.Kargo ile gelmemiş,elden teslim ediyorlarmış,İstanbul Anadolu yakasında yaşayanlar başvurabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…