Eki Görüntüle 645104 Eki Görüntüle 645103
ben beğendim koton da fln satılan 9.90lık tişortler gibi baya reklamını yapmşlar üstüneresmini koyayım
hangi kargoyla geliyor canım bu arada mataram da geldi çok küçük bi şey pek kullanışlı değil
olsun,bulunsun...
efes hızlı çıktı
demi doğru söylüyon belli mi olur bebelerden biri tıbba neyim girer anotomi dersinde ilazım olur biskolata takvimi
sonra kime gidecen kime el açacak koyak dursun ekmek aşmı iştiyo bizden
kızlar facebook money club sayfasında yarışmada üç soru soruyor bilenlere fairy ürünün yüzde elli indirim yüklüyür money karta üç soruyu doğru cevaplayanlara yüzde elli
cevaplar
berna laçin
fırın tepsisi
boşluk yere suda seçeneği seçilecek
önemli olan katılmak :)https://www.facebook.com/MoneyClubKart bi soruyu yanlş ypmşm 20lik kısım yüklendi öf ya
bu garan ti oyununundan çok umutluydum 1000kişilik listede adımz yok şaşırdıkişe yarar bşy olmasa da güzel bi htra olur dicektim annemle babama göstercktim sürpriz olcaktı off yaa üzüldüm çok ne kadar da şanssızmşm ben böyle
kızlar saqolun moneyden % 50 ındırım kazandım urunumu tansastan alabılıyormuyum bırde nezaman alabılıyorum cwbımnı bılen yazabılırmı
kızlar morhipo yu bulan var mı ben görmüştüm ama simişler yorumu ben de kopyalamştm üstüne bşka bşy ynlşlakla kopyalayınca kayboldu
yok cnm cevabı....Neyi bulmuştunuz anlayamadım ? Kaybolan link mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?