Morhipo
yarisma@morhipo.com
Trendy ve eğlenceli modelleri ile Elite Goby ayakkabı Morhipoda!
Sanırım bunu sormuştunuz.
Aynı anda yazmışız.:) Cevabı yazdım yukarıyayok cnm cevabı....
Kızlar cevaba A mı dediniz :)
Artık sizin burnunuz da tıkanmayacak! Peki burun tıkanıklığı ile ilgili neler biliyorsunuz?
Her gün soracağımız soruya doğru cevap verin, formu doldurun, çekilişe katılın, Teknosadan 100 TL hediye çeki kazanma şansı yakalayın! http://......./BurnunuzunUcunda
.... yeri nasıl dolduracağız hala çözemedim kızlar :)
1-2 hafta önce görmüştüm bi site vardı sorulara doğru cevap verenlere bebek şampuanı gönderiyodu her ay ilk 100 kişiye onun linki neydi?
Ducrosun cevabı ne kızlar
1-2 hafta önce görmüştüm bi site vardı sorulara doğru cevap verenlere bebek şampuanı gönderiyodu her ay ilk 100 kişiye onun linki neydi?
kızlar bugn ben yoktum kargom gelmiş gönderici vipindirim yazıyo o nedirki yurtiçi kargonun sayfası da sorgulamaya izin vermyo sayfa bulunamadı fln çok saçma koymuşlar oraya sistemi yazıom herşeyi sorgulamıyo. bileniniz var mı yarn da tatil çatlıycam meraktan ne olablr diye alışveriş ypmştm netten de vipdkkan geldi aklma ama o değil çnkü gçenelerde geldi. markafonide değil ne acaba dedim şmdi.
bu arada avonu bn de yapamadım olmuyo gıcık bşy. bu a la başlayan bir poşetli numunelerde acaba kargo ücreti vvar mı kargo ücreti demişken ozon yağı gelen oldu mu ben bi tane tutturmuştum iyi glyo diye duyunca vreym dedim 4 tl inş. sahte mahte karışık bşy değildir bedavadan dağıtıyolar bide para veriyoz ama nolcak bakalm
Canım ben de netten baktım şimdi, 3 katlı imiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?