Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Şimdi kadınlar ne isterin kahin uygulamasına girdim. Bakın bana ne dedi. Ne bahtsızım ya:)))

Kızlar Ay-yıldız açılmıyor bende bir türlü bir de Benefitin cevabını bulan var mııı?

twitter da aker esarp sayfası türbanlı fotolara ödül veriyor diye eleştrilmiş bende buna katılıyorum ,müslüman kişileriz ama burada çekiliş yapılırken kapalı açık ve dini paylaşımlara bakılarak ödül verilmesini hiç tasvip etmiyorum 10 kişiden 8'i bu şekilde birde danonede resimlere bakarak çoğunlukla bebek çocuk resimleri olana ödül veriliyor.. hiç adil bulmuyorum bu tür yarışmaları . edebe aykırı paylaşımlar ve fotolar içermediği sürece firmaların ayırım yapması hiç hoş değil

Artık sizin burnunuz da tıkanmayacak! Peki burun tıkanıklığı ile ilgili neler biliyorsunuz?
Her gün soracağımız soruya doğru cevap verin, formu doldurun, çekilişe katılın, Teknosa’dan 100 TL hediye çeki kazanma şansı yakalayın! http://......./BurnunuzunUcunda

.... yeri nasıl dolduracağız hala çözemedim kızlar :)

Bebişim uyandı bugünlük benden bu kadar hanımlar hepinize iyi akşamlar.

1-2 hafta önce görmüştüm bi site vardı sorulara doğru cevap verenlere bebek şampuanı gönderiyodu her ay ilk 100 kişiye onun linki neydi?

Vipindirim Markafoni'nin Ticari Ünvanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…