kızlar bu soruların cevabını bilen var mı :26:
Soru :
Bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılan malzemeler için hangisi doğrudur ?
Lanolin pamuğun özel olarak işlenmesiyle üretilen şeffaf bir jeldir
sıvı parafin alerjen ve toksik etkisi olmayan ideal bir cilt yumuşatıcıdır
formaldehid ve vazelin organik formüllerin vazgeçilmezidir
lanolin organik yönetmeliğine uygun olmayan bir kozmetik hammaddesidir
soru :
Organicare organic baby oil,
içerdiği kozmetik silikonla bebeğinizin cildini yumuşacık yapar
hoş kokusunu benzol türevi sentetik koku vericilerden alır
doğal vazelin içerir
organik 7 yağın özel bir karışımıdır
soru :
Hangisi yanlıştır ?
Organik sertifikalı ürünler bir ülkeden diğerine gümrük vergisinden muaf olarak nakledilebilirler
sağlığımız açısından organik sertifikalı olmayan elma ve armudu kabuklarıyla yemeliyiz
organik tarım arazileri endüstriyel atık sularla sulanmamalıdır
organik lavanta yağı içeren bebek yağları bebeği sakinleştirir
soru :
Hangisi yanlıştır ?
ürünün organik sertifikası alabilmesi için yetiştirildiği tarla kesintisiz beş yıl nadasa bırakılır
organik tarım arazisi en az üç yıl boyunca organik yönetmeliğine uygun şekilde gübrelenmeli ve işlenmelidir
organik tarım ürünlerinin ambalajları geri dönüşümlü olmalıdır
organik tarım ürünleri yetiştirilen tarım arazilerinde sentetik böcek ilaçları kullanılamaz
1 ) d
2) d
3) b
4)a ben araştırarak yaptım hepsi doğru çıktı..deneyin :)
evet öyleymiş vaktinden erken göndemrişler kargo takibinde de daha hazırlanmamış göxzkyoduVipindirim Markafoni'nin Ticari Ünvanı :)
sdce aker değil bn de bikaç kez rastlaştım faceteki sayflrda genel olrk baktım hep kaznanalar kapalı hanımlar ayrımcılk ypıldığını dşündüm açkçası bnm annem kapalı ama facete resmi yok o nolck yani ayrıca kapalı olmayanlaar da kazanablr birine hediye eder. htta bu eşarplar fular olrk da kullanılablyor artık.twitter da aker esarp sayfası türbanlı fotolara ödül veriyor diye eleştrilmiş bende buna katılıyorum ,müslüman kişileriz ama burada çekiliş yapılırken kapalı açık ve dini paylaşımlara bakılarak ödül verilmesini hiç tasvip etmiyorum 10 kişiden 8'i bu şekilde birde danonede resimlere bakarak çoğunlukla bebek çocuk resimleri olana ödül veriliyor.. hiç adil bulmuyorum bu tür yarışmaları. edebe aykırı paylaşımlar ve fotolar içermediği sürece firmaların ayırım yapması hiç hoş değil
1-2 hafta önce görmüştüm bi site vardı sorulara doğru cevap verenlere bebek şampuanı gönderiyodu her ay ilk 100 kişiye onun linki neydi?
Bunda bile yokum yaaa bu kadar olur
sdce aker değil bn de bikaç kez rastlaştım faceteki sayflrda genel olrk baktım hep kaznanalar kapalı hanımlar ayrımcılk ypıldığını dşündüm açkçası bnm annem kapalı ama facete resmi yok o nolck yani ayrıca kapalı olmayanlaar da kazanablr birine hediye eder. htta bu eşarplar fular olrk da kullanılablyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?