Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızalr günaydın dün eti den mutluluk paketi geldi kazandığımı bilmiyodum çok sevindim valla şans bi kere açıldımı gerisi geliyo çok şükürrrr

Kızlar şimdi İNGbank twitterdan fotoğraf makinası kazanmışım. Her gün tweet atıyordum. Çok sevindim.

NIVEA FOR MEN ‏@NIVEAFORMENTR

En stresli anını #StresTesti etiketiyle paylaş, çekilişle 30 NIVEA Stress Protect deodorant setinden birini kazan!

RodiMood ‏@RodiMood

#kadınlarolmasaydı hashtagi ile en güzel tweeti yazan 2 kişiden biri ol 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi RodiMood'dan sürpriz hediye kazan!

milupatr ‏@milupatr

Sevgili Anneler! Yarışmamız birazdan başlayacak. Soruya doğru cevap veren 5 takipçimiz Milupa hediye seti kazanacak!

milupatr ‏@milupatr

Yarışma sorumuz: Ek besinlere alışma evresinde 4. aydan itibaren tadımlık hangi ek besinler verilebilir? 3 ekbesin örneği verebilir misiniz?

başlangıçta pirinç ve mısır,patates,havuç,kabak,şeftali, Armut ve elma püre olarak milupanın cevabına 3 tanesini yazın. Kendi sitesinde bunlar yazıyor.

merhaba arkadaşlar money club card tıkla kazan kampanyasında bugün çokokrem golden var arkadaşlar tıkla kazan kampanyası bugün Money Club adresden olacak herkese bol şans

merhaba arkadaşlar money club card tıkla kazan kampanyasında bugün çokokrem golden var arkadaşlar tıkla kazan kampanyası bugün Money Club adresden olacak herkese bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…