Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar birşey sorucam size. Şu kahin der ki de genelde akşamları acımız büyük kahinimizi kaybettik diyor uygulamaya girilmiyor. Acaba günlük verilecek domestos bitince mi kapatıyorlar uygulamayı.

Avonun yarışmasını anlamadım gitti. Hergün girşp bakayım diyorum her seferinde Üzgünüz hakkınız bitmiştir yazıyor. Hergün bir hak vermiyormu bu..

off ben galiba bi hata yaptım, kız kardeşimin avea vını var benim pcye taktım kurmak icin kendince kurdu, nete girdim 1 saat kadar sonra cıktım netten, farketmedim avea jet mobil baglantı dedi, acaba yanlışmı yükleme yaptım bi sorun olurmu((

Kızlarrrr yaptığım yöntem işe yaradı kazandımmmm avondan kaptım sonunda şükür şansım dönmeye başladı:):)

bu omoo benı delı ettı .. makalelerı paylaştım rozet yok 30 tane anam agladı rozetı vermedı..egıtımı tamamladm tık yok puan vermedıı ayyyyyy

bu omoo benı delı ettı .. makalelerı paylaştım rozet yok 30 tane anam agladı rozetı vermedı..egıtımı tamamladm tık yok puan vermedıı ayyyyyy
Rozetler ve eğitim bir işe yaramıyor ki boşuna uğraşmışsınız.

Bu arada herkese günayyyyyydınnnnnnnnnn

Günaydınnn herkese:) Şu golden çokokremden bari son hafta kazanayım ya içimde kaldı. Saat 2 de de tekin acar açıklanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…