Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

allah allah neden yapamadınızki ben aklıma estikçe formu yolluyorum acaba bişeyini eksikmi yazdınız canbebeyi aradınızmı bu arada?
üç tarayıcıdan denedim hepsini doldurdum ama göndere basınca errorr diyor. Benimki netbook bazen öyle şeyler yapıyor bidik pc. Ben akşama eşimin pcden deneyeceğim bir de. Canbebeye mesaj attım dönen olmadı daha ama herhalde gönderirler ama madem ki mail gelmiş.

kızlarrrr bugun money club var unutmayın
bıde herkes faıry ındırımı fln demıs anlamadım
dogru duzgun bakamadıgım ıcın kacırdım sanırım

kızlar eskıden cok aktif olan bazı arkadasları goremıyorum bu ara kırgınlıklı fln mı oldu cezalılarmı
ama onlarda olsunllarrrr:26:

kızlar eskıden cok aktif olan bazı arkadasları goremıyorum bu ara kırgınlıklı fln mı oldu cezalılarmı
ama onlarda olsunllarrrr:26:
evet önceden daha bir canlıydı sanki burası. Biz geldik diye mi gittiler acaba?

evet önceden daha bir canlıydı sanki burası. Biz geldik diye mi gittiler acaba?

olurmu canm sızle alakası oldugunu sanmıyorum sonucta herkeze acık bı forum burası
ama hepsının bırden kaybolması garıp geldı bı sorim dedim belki bilen vardır diye

kızlarrr nere kayboldunuz bızde gelelimmmm yawwwww

kızlar bısı daha sorcam tıkla kazan sıtesınde oldugu zaman ılla kart numaranı gırmen mı gerekıyo yoksa uye gırısı yaptıgında kart no ve dogrulama kodunu ıstemıyomu

Son düzenleyen: Moderatör:
Selva Makarna ‏@selvamakarna

Dünya Kadınlar Günü’nde erkekler mutfağa! Eşinizin yemek yaparken bir fotoğrafını #erkeklermutfaga hashtag’i ile yükleyin.Makarna tabağı ve Lezzet Şenliği Kolisi kazanma şansı yakalayın! https://twitter.com/selvamakarna

Hahahaa bunu desem eşime "de git dellendin mi der bana. Sosyal mecralarda rezil mi edicen beni der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…