- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
kızlar ben şu avon yarışmasına tıkladım kremi aldım şöyle bir yazı çıktı tebrikler avon solutions cilt tipine özgü krem kazandınız yazdı avon herkese mi dagıtıyor yoksa ben mi kazandım
şanslısın kaşanmışın hayırlı olsun
ay gerçektenmi bende herkese yolluyorlar sandım yeni ürün diye çok mutlu oldum sağol
kepçeyi getirdim kremin üstüne düşmedi aldı sonr ayazı çıktı tebrikler kazandınız cildinize uygun bilmem ne kremi diyegenelde kepçeyle alırken hep düşüyor sen kapmışınform doldurdun mu ?
kepçeyi getirdim kremin üstüne düşmedi aldı sonr ayazı çıktı tebrikler kazandınız cildinize uygun bilmem ne kremi diye
form doldurmadım başta doldurmuştum o mu :26:
Eki Görüntüle 648862
bu çıktı ama form filan çıkmadı
yarışma bitmiş
ev yarışma bitmiş ama bu ayrı sayfayı beğenen her 100. kişiye cnm hediye var
ekranın görüntüsünü alman iyi olmuş cnm geç falan gönderim yaparsa ekran görüntüsünü gönderirsin kazandım diye ama isminle çıkan ekran görüntüsünü alsaydın daha garanti olurdu! nyse kafanı karıştırmayayım tbr yine
isimle mi çıkıyor kazandınız diye yakimse avondan krem kazanmadımı onlarda ismiyle çıkmış tebrikler yazısı:26:
isimle mi çıkıyor kazandınız diye yakimse avondan krem kazanmadımı onlarda ismiyle çıkmış tebrikler yazısı:26:
Kızlarrrr yaptığım yöntem işe yaradı kazandımmmm avondan kaptım sonunda şükür şansım dönmeye başladı:):)
Kız kazanmışın işte
Kızlar iyi akşamlar.Ozon kremi yarışmasına katılmıştık ya beni aradılar teyit ettiler bilgileri..Ürünü istiyomusunuz dedi,dedim orjinal boysa istiyorum..Orjinal dedi haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?