Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ben şu avon yarışmasına tıkladım kremi aldım şöyle bir yazı çıktı tebrikler avon solutions cilt tipine özgü krem kazandınız yazdı avon herkese mi dagıtıyor yoksa ben mi kazandım

kızlar ben şu avon yarışmasına tıkladım kremi aldım şöyle bir yazı çıktı tebrikler avon solutions cilt tipine özgü krem kazandınız yazdı avon herkese mi dagıtıyor yoksa ben mi kazandım

şanslısın kazanmışın hayırlı olsun

Son düzenleme:
genelde kepçeyle alırken hep düşüyor sen kapmışın form doldurdun mu ?
kepçeyi getirdim kremin üstüne düşmedi aldı sonr ayazı çıktı tebrikler kazandınız cildinize uygun bilmem ne kremi diye
form doldurmadım başta doldurmuştum o mu :26:

isimle mi çıkıyor kazandınız diye yakimse avondan krem kazanmadımı onlarda ismiyle çıkmış tebrikler yazısı:26:

isimle mi çıkıyor kazandınız diye yakimse avondan krem kazanmadımı onlarda ismiyle çıkmış tebrikler yazısı:26:

sayfanın sağında adın yazıyor yaa kazandınız yazısı çıktığında isminle birlikte print sc.etseydin onu demek istedim cnm

Kız kazanmışın işte

Kızlar iyi akşamlar.Ozon kremi yarışmasına katılmıştık ya beni aradılar teyit ettiler bilgileri..Ürünü istiyomusunuz dedi,dedim orjinal boysa istiyorum..Orjinal dedi haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…