Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şu beğenili yarışmalar hiç adil değil seçemeyen adminlerin seçimi

ing de kazanmışın tbr ederim arkadaşım bu arada bebişinde çok tatlı

Beğenili yarışmalara ben de hiç bulaşmıyorunm ama belki katılmak isteyen olur.
Teşekkür ederim canım daha iyiler sizlerin olsun inşallah.

oley kazandım kazandım

Biz hiç hazır çorba kullanmıyoruz. Aslında hazır hiç bir şey yoktur bizim evde. Cips falan da yemiyoruz. Mono sodyum glutamat hakkında söyledikleriniz doğru ama ben sırf tencere var diye katılıyorum. Tencereyi alıcam gerisini kullanan arkadaşlarıma hediye edeceğim.:))

kızlar geçen hafta narahsg den markafoni hesap almıştım 20 tl üzeri alışverişte kullanılıyor dedi bana bende denedim 12 tl lik alışverişte de kullanıldı.kendisine de heyecanlandım ayzdım 12 liralık alışverişte de kullanıldı diye.aaa ben sana 20 tl de kullan demiştim dedi. bende canım ben bilemedim dedim.ama kusura bakma varsa bir hesabın daha ver onda 20 tl yi geçiririm dedim ve 36 tl lik alışveriş yaptım.ama kendi ne yaptı benim ilk hesaptan aldığım ürünü markafniye iptal ettirdi.ben sözümde durdum 36 tl lik alışveriş yaptım.onun bu yaptığına ne demeli.kaç gündür burda görüyorum özel mesaj hakkım yok her göördüğümde burdan yazıyorum ccanım ilk verdiğin hesaba giremiyorum şifreyi değiştirmişsin ürün gelmedi kontrol etmeliyim diyorum insan yerine koyupta cevap vermiyor.yaptığı çok ayıp çoookk,hakkım haram olsun sana.allah rızası için özel mesaj hakkım yok bu mesajı biri ona göndersin.az vicdanı varsa cvp verir zaten.anladığım kadarı ile anne kendisi,görelim vicdanını bakalım.allahtan korkusunu.

kızlar molfix mail atıp bez istemiştim 1,5 ayı geçmiştir bugün göndermişler 1 tane

Ben şu 15. yıl şeysinden kazanmıştım onu da daha göndermediler yazsam mı napsam sayfalarına? Bir de arayıp adres falan aldılar töbe töbe.

şifresini değiştirmiş oldugu hesaptaki siparişlerin gelmedimi cnm.belki müsayit değildir giremiyordur mesajını görünce yazar.bir kaç kişiyede verdi diye hatırlıyorum.kötü niyetli olacağını sanmam.inşallah gelir siparişlerin.

Son düzenleme:

o arkadaşı ben şikayet ettim çünkü gidip gelip üst üste burada şu kadarlık alışveriş yapana hesap veriyorum diyordu. işi ticarete dökmüştü ve yeri burası değildi. Sanırım engellendi ya da silindi çünkü kazen gelip uyardı onu ama bilemeyeceğim yine de. ben güvenmiyorum bu tarz insanlara belki de adres bilgilerini değiştirip kendisi almıştır ürünleri böylelerinden her şey beklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…