şu beğenili yarışmalar hiç adil değil seçemeyen adminlerin seçimi
ing de kazanmışın tbr ederim arkadaşım bu arada bebişinde çok tatlı
cnm 4499lu bi no mu aradısonu
Hakkım olsa şu yöntemi ben de deneyeceğim. Birilerine söyleyim bari de kabul etsinler bari davetimi hayrına:)senin yöntemin sayesinde sonunda bende Avondan kazandım. Çok teşekkürler
Kız kazanmışın işte
Kızlar iyi akşamlar.Ozon kremi yarışmasına katılmıştık ya beni aradılar teyit ettiler bilgileri..Ürünü istiyomusunuz dedi,dedim orjinal boysa istiyorum..Orjinal dedi haberiniz olsun.
ben bu yarışmaya katılmadım hatta doktor kubilay beyede yadık döşedim..arkadaş bir doktor nasıl olurda içinde monosodyum glutamat olan bi şeyi önerebilir.kullanmayın sizde tavsiye ederim çok zararlı bir madde.neyin içinde varsa bırakıyorum kullanmayı.hatta en sevdiğim cipste varmıştı bıraktık 1 aydır yemiyoruz..
beni de sonu 90 26 aramış 8 gibi kızlar benimde bebğim var bakamdım sesi kısıktı
kızlar molfix mail atıp bez istemiştim 1,5 ayı geçmiştir bugün göndermişler 1 tane
kızlar geçen hafta narahsg den markafoni hesap almıştım 20 tl üzeri alışverişte kullanılıyor dedi bana bende denedim 12 tl lik alışverişte de kullanıldı.kendisine de heyecanlandım ayzdım 12 liralık alışverişte de kullanıldı diye.aaa ben sana 20 tl de kullan demiştim dedi. bende canım ben bilemedim dedim.ama kusura bakma varsa bir hesabın daha ver onda 20 tl yi geçiririm dedim ve 36 tl lik alışveriş yaptım.ama kendi ne yaptı benim ilk hesaptan aldığım ürünü markafniye iptal ettirdi.ben sözümde durdum 36 tl lik alışveriş yaptım.onun bu yaptığına ne demeli.kaç gündür burda görüyorum özel mesaj hakkım yok her göördüğümde burdan yazıyorum ccanım ilk verdiğin hesaba giremiyorum şifreyi değiştirmişsin ürün gelmedi kontrol etmeliyim diyorum insan yerine koyupta cevap vermiyor.yaptığı çok ayıp çoookk,hakkım haram olsun sana.allah rızası için özel mesaj hakkım yok bu mesajı biri ona göndersin.az vicdanı varsa cvp verir zaten.anladığım kadarı ile anne kendisi,görelim vicdanını bakalım.allahtan korkusunu.
kızlar geçen hafta narahsg den markafoni hesap almıştım 20 tl üzeri alışverişte kullanılıyor dedi bana bende denedim 12 tl lik alışverişte de kullanıldı.kendisine de heyecanlandım ayzdım 12 liralık alışverişte de kullanıldı diye.aaa ben sana 20 tl de kullan demiştim dedi. bende canım ben bilemedim dedim.ama kusura bakma varsa bir hesabın daha ver onda 20 tl yi geçiririm dedim ve 36 tl lik alışveriş yaptım.ama kendi ne yaptı benim ilk hesaptan aldığım ürünü markafniye iptal ettirdi.ben sözümde durdum 36 tl lik alışveriş yaptım.onun bu yaptığına ne demeli.kaç gündür burda görüyorum özel mesaj hakkım yok her göördüğümde burdan yazıyorum ccanım ilk verdiğin hesaba giremiyorum şifreyi değiştirmişsin ürün gelmedi kontrol etmeliyim diyorum insan yerine koyupta cevap vermiyor.yaptığı çok ayıp çoookk,hakkım haram olsun sana.allah rızası için özel mesaj hakkım yok bu mesajı biri ona göndersin.az vicdanı varsa cvp verir zaten.anladığım kadarı ile anne kendisi,görelim vicdanını bakalım.allahtan korkusunu.
Hepimizi birileri aramış desenize:)
Saray halının cevabı: Irmak
elinde markafoni kargo bedava kodu ile beraber indriim çeki olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?