Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet canım ürünüm gelmedi kargoya veriliş tarihi 26 şubattı.daha sonra zaten giremedim o hesaba şifre değişmiş.

canım bir ara engelliydi engeli geçtikten sonra bana mesaj attı 20 tl yi geçerek hesap kullanırım demişsin diye bana 2.mail adresi verdi.sonra kayboldu.kayboldu derken ara ara burada görüyorum onu hesabına girip bakıyorum mesela en son 22.49 da aktifmiş,burada da oluyor yazılarımı görüyor da neden dönmüyor.var birşey ki dönmüyor kaç kere sordum hesaba giremiyorum kargoyu kontrol edicem diye..

eşimn adresınden yapıorm avonu ama yapamıormkelepceyı kılıtlıorm düşüoo sayfayı yenılıorm hemen sn bıtmedn ama 4-5 kere denedm hep düşüo basılımı tutcz anlamadm

Farkında mısınız?
Hayat sokakta, Mercedes-Benz de hayatın tam ortasında...
Mercedes-Benz’le hayatın en kendine has anlarını keşfedin, oyunu bitirin, ödülleri kazanma şansını yakalayın. http://......./MT_Farkindamisiniz
Ödüller
Jüri Seçimiyle
Oyunun sonunda sorulacak soruya verilen cevaplar arasından jürinin seçimiyle;

2 çifte Almanya'da "Mercedes-Benz Dünyası Gezisi"
2 çifte Ekim 2013’te Estonya – Türkiye Dünya Kupası grup eleme maçı seyahati
15 çifte 2013'te Türkiye’de yapılacak Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası grup eleme maçlarını stadyumda izleme fırsatı
Diğer Ödüller
Oyunu tamamlayan her 299. kişiye Die Hard 5 sinema bileti ve poster (Toplam 10 çifte)
Oyunu tamamlayan her 199. kişiye Mercedes-Benz promosyon paketi (Toplam 250 adet)
Oyunda 50 objeyi bulan her 99. kişiye "Farkında mısınız?" posteri ve takvimi (Toplam 500 adet)

Canım bu facebooktaki yarışma sonucu mu oluyo. Eser ya da bulut soyadı olan var mı kazananlardan. Ailece katıldık bari birimize çıksın

total daha belli değil cnm, 19'unda açıklancak.. devam ediyo hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…