Siteye şikayet edin IP adreslerini kontrol ederler.
anlamam canım ki.markafoni yi mi arayayım ne diyeceğim yardımcı olurmusun bilgin varsa lütfen
onu da yapıcam şimdi canım
onu da yapıcam şimdi canım
gülaylar dan gümüş kolye kazandım
öf açıklananlarda yokum böle arada gelip bakarım açıklananlara ama kurabiye çok isdiyodum kazanmışım :) bide şu var
http://www.....................php?....278661572225058.63935.217902968300919&type=1
bende kazanmışım :)
iyi günlerde kullan canım ne güzel.
link çıkmıyor canım
senin için şimdiye kadar bir avantajı oldu mu cnm, ne kadar vaktini alıyor ki?
ne hediye ediyorlar ne kadar sürüyor biraz anlatırmısın?
cnm ben sana bununla ilgili mesaj göndermiştim aldınmı onu?narahsg burdasın neden cevap vermiyorsun herkes bir kez daha duysun dolandırıcı arkadaslar bana markafoni hesabı verdi.20 tl lik alışveriş yapmam gerekiyormuş.ben 13 tl lil yapınca bana neden 20 yapmadın dedi.bende kusura bakma bilemedim 13 tl de de çek geçerli oldu dedim sevindim kendi kendime.daha sonra bana bir hesap daha ver hatamı telafi edeyim dedim verdi 36 tl lik alışveriş yaptım kendi ne yaptı.benim siparişimi kendi adresi yaptı.ürünü kendi aldı hesabın şifresini de değiştirdi özel mesaj hakkım yok burdan bir çok kere yazdım insan yerine koyup cvp vermedi bile.ne diyim allah büyük kimsenin ahı kimse de kalmaz,hakkım hanenden çıksın inşallah sana son sözüm bu narahsg
narahsg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?