ocak ayı omosu herkesin gelmiş,bir benimkimi gelmedi ne yapmalıyım?
Eser ya da bulut soyadlı birileri var mııııııı
zaten bütün deliler beni bulıur :) facebook ta yurt dışı ürünleri getiriyorum kızıma alayım diye seri şeklinde olduğu için uygun oluyor.delinin biri ürünlere adını yazdırdı yazdırdı.şimdi beni arkadas listesinden çıkarmış :) 2 haftadır oyaladı ödemeyi yapmadı,hep mağdur olan benmi olacağım yaaa..pöfff
Faksı olan bir yerden rica et canım ordan gönder. Resim falan çekmeyeceksin. İstersen nüfus cüzdanının fotokopisini çekip fotokopiyi fakslayabilirsin.Sen nüfus cüzdanını ver onlar halleder.Bazı kırtasiyeler falan da gönderiyorlar.dyodan kazanan biri vardı aramızda bende kazandım nufusu nasl göndercez anlamadım ya fotoğrafını çekip i göndereceğiz ya fakslayın dediler nufus istediler
Faksı olan bir yerden rica et canım ordan gönder. Resim falan çekmeyeceksin. İstersen nüfus cüzdanının fotokopisini çekip fotokopiyi fakslayabilirsin.Sen nüfus cüzdanını ver onlar halleder.Bazı kırtasiyeler falan da gönderiyorlar.
Kızlar avondan isteyen varsa face adresini yalnız içinde hakkı olsun ve bilgilerini atsın telle birlikte,ben anneme ve yeğenime de kazandırdım bilgilerini verdiler,güveniyorsanız atın dostlar yardımcı olmaya çalışırım.Yalnız ben msj atamıyorum ,yollamayı beceremedim bilginize
Kızlar avondan isteyen varsa face adresini yalnız içinde hakkı olsun ve bilgilerini atsın telle birlikte,ben anneme ve yeğenime de kazandırdım bilgilerini verdiler,güveniyorsanız atın dostlar yardımcı olmaya çalışırım.Yalnız ben msj atamıyorum ,yollamayı beceremedim bilginize
canım kazandım formunu dolduryorum,kusra bakma msj atamıyorum atmıyor,kazandın bakarsın formu yollayınca,GÜVENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER,YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU UMARIM ULAŞIR,GELİRSE KREM MSJ ATARSIN KARDEŞ SAOLbe gönderdim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?