Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yeni doğadan soruları başlamış yarışmaya katılanlar için cevaplar
büyülü bohça early grey
süt
daha az işlem gördüğü için olacak cevaplar
herkese bol şans

bugüne kadar doğadandan hiç kazanamadım ne twitter ne facebook bi kez twterden kaznmıştım kabul etmediler gerzeleri var galiba bana

Kızlar avondan isteyen varsa face adresini yalnız içinde hakkı olsun ve bilgilerini atsın telle birlikte,ben anneme ve yeğenime de kazandırdım bilgilerini verdiler,güveniyorsanız atın dostlar yardımcı olmaya çalışırım. Yalnız ben msj atamıyorum ,yollamayı beceremedim bilginize

Son düzenleme:
Kızlar ben bu gülayları anlamadım ne saçma olmuş çok donyo ve açmadığı da olyo,çıkmadı ya:):)

dyodan kazanan biri vardı aramızda bende kazandım nufusu nasl göndercez anlamadım ya fotoğrafını çekip i göndereceğiz ya fakslayın dediler nufus istediler

Ne ürünleri bunlar merak ettim ben şimdi. Face adresi var mı ordan bakayım. İşime yararsa ben de oğluma alırım.

Migros 8 Mart'a özel Yüz Bakım ve Vücut El Bakım ürünlerinden Kadın Deodorant, Stick ve Roll-On'larında %50, Kadın Parfümlerinde %30 indirim yapmış bilginize

dyodan kazanan biri vardı aramızda bende kazandım nufusu nasl göndercez anlamadım ya fotoğrafını çekip i göndereceğiz ya fakslayın dediler nufus istediler
Faksı olan bir yerden rica et canım ordan gönder. Resim falan çekmeyeceksin. İstersen nüfus cüzdanının fotokopisini çekip fotokopiyi fakslayabilirsin.Sen nüfus cüzdanını ver onlar halleder.Bazı kırtasiyeler falan da gönderiyorlar.

Kadınları düşünen kampanya her zamanki gibi yine Money Club’tan geldi! :) Titiz ve temizliğe önem veren hanımlar hemen Migros’a gelsin, bu haftaya özel, ev temizlik gereçlerinden 20 TL ve üzeri alışveriş yapsın, anında 10 TL Money’i kazanıp, gönlünce harcasın. :)kampanyasından ben tansaştan scoth brite pratik paspas kullanıyorum onun yedek paspaslarını aldım tanesi 12 lira 2 tane 24 lira ödedim iki gün sonra money kartıma 10 money yani 10 lira yüklendi onuda bir sonraki alışverişimde kullandım..20 liralık alışverişte 10 lira kazancım oldu bilginize

tmm canım teşekkür ederim söylediğin için ben resim çekip göndercektim

Ah olsa hak olsa ama nerde!!

bana dün " Bale okulu" isimli kitap geldi. ayrıca rozi tek ped gönderdi ama 2 gün üst üste geldi. dyo dan kupa kazanmışım fakat aramadılar. acaba isim benzerliği mi? kazandığı halde aranmayan var mı?

be gönderdim canım

be gönderdim canım
canım kazandım formunu dolduryorum,kusra bakma msj atamıyorum atmıyor,kazandın bakarsın formu yollayınca,GÜVENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER,YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU UMARIM ULAŞIR,GELİRSE KREM MSJ ATARSIN KARDEŞ SAOL

Son düzenleme:
Kızlar avon yarın son bilginize ,adres bilgi ve facesini(tabi hak olsun içinde) yollayana yardım ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…