ben daha yeni başladım. fazla vakit almıyor. hergün yapmanız şart değil. tüm barkodları sisteme toplu girseniz bile 5 dk nızı anca alır. binlerce hediye seçeneği var. beyaz eşyadan oyuncağa kadar.
cnm ben sana bununla ilgili mesaj göndermiştim aldınmı onu?
ben daha yeni başladım. fazla vakit almıyor. hergün yapmanız şart değil. tüm barkodları sisteme toplu girseniz bile 5 dk nızı anca alır. binlerce hediye seçeneği var. beyaz eşyadan oyuncağa kadar.
cnm ben sana bununla ilgili mesaj göndermiştim aldınmı onu?
bana mesaj gelmedi .gelse buradan neden muatap olmaya çalışayım
Özel mesaj attım mailimi yazdım mail atar mısın
Ben ilk defa şimdi gördüm senin yazını o laf söyleyen arkadaşlarda günahlarımı aldılar sağolsunlar bilmeden etmeden ben burdayım özelden telimide yazacam konuşalım acayip sinir oldum haaa 3 kuruş için yapacağım şey değil artı o zamanlarda bana ceza verdi site bende ozge adlı arkadaştan rica ettim sana özel mesaj attı az önce kendiside sordu sana ama ulaşamadım sana karışıklık oldu
bana mesaj gelmedi .gelse buradan neden muatap olmaya çalışayım
özel mesajlarını kontrol et cnm sana 19 şubatta mesaj atmıştım. okumadın demekki onu.
arkadaşlar doğadan dan kazanınıca iletişim bilgileri fln mı giriyoruzzz napmam lazımmm
narahsg burdasın neden cevap vermiyorsun herkes bir kez daha duysun dolandırıcı arkadaslar bana markafoni hesabı verdi.20 tl lik alışveriş yapmam gerekiyormuş.ben 13 tl lil yapınca bana neden 20 yapmadın dedi.bende kusura bakma bilemedim 13 tl de de çek geçerli oldu dedim sevindim kendi kendime.daha sonra bana bi hesap daha ver hatamı telafi edeyim dedim verdi 36 tl lik alışveriş yaptım kendi ne yaptı.benim siparişimi kendi adresi yaptı.ürünü kendi aldı hesabın şifresini de değiştirdi özel mesaj hakkım yok burdan bir çok kere yazdım insan yerine koyup cvp vermedi bile.ne diyim allah büyük kimsenin ahı kimse de kalmaz,hakkım hanenden çıksın inşallah sana son sözüm bu narahsg
narahsg
açıklanmış mıııı doğadan?
2. hafta açıklanmışşş
bir fatma bulut gördüm ama senmisin bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?