Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende üye oldum ne zaman dönüş yapılıyo?

bana mesaj gelmedi .gelse buradan neden muatap olmaya çalışayım

bana mesaj gelmedi .gelse buradan neden muatap olmaya çalışayım

Özel mesaj attım mailimi yazdım mail atar mısın
Ben ilk defa şimdi gördüm senin yazını o laf söyleyen arkadaşlarda günahlarımı aldılar sağolsunlar bilmeden etmeden ben burdayım özelden telimide yazacam konuşalım acayip sinir oldum haaa 3 kuruş için yapacağım şey değil artı o zamanlarda bana ceza verdi site bende ozge adlı arkadaştan rica ettim sana özel mesaj attı az önce kendiside sordu sana ama ulaşamadım sana karışıklık oldu

attım sana mail

arkadaşlar doğadan dan kazanınıca iletişim bilgileri fln mı giriyoruzzz napmam lazımmm

ya canım ben de onun verdiği adresten alışveriş yapmıştım hatta böyle bir ihtimal aklıma gelmişti ama sorun yaşamadım geldi ürü ürünlerim hatta ben onun dediği gibi ypmıştım gerçi de böyle bşy yapmaz herhalde ya ne bilim bi neden vardır herhalde

Son düzenleme:
doğadan açıklanmış ben yokum anlamadığım birşey iki hafta üç üste adı yeşim soyadları farklı üç iki yine kazanmış yani aynı isimler nasıl çekiliş bu anlamadım

Son düzenleme:
evet narahsg ile konuştuk,kendisi bu zamana kadar yazdıklarımın hiç birini görmemiş okumamış,hesap bilgilerini sordum şifreyi verdi değiştirmiş,ürünüm kargoya bile verilmemiş,kendisi yazılanları okumadığı için benimde özel mesaj hakkım olmadığı kendisine yazamadım.ama sağolsun en son yazdığımı gördü ve böyle bir durum olmadığının açıklamasını bana yaptı,elindeki delillerle beraber.şifresi değiştirdiği için bende ona ulaşamadığım için ürünümde 2 hafta oldu gelemdiği için böyle düşündüm.iyi ki yazdıkalrımı gördü,cevap verdi.

yeni doğadan soruları başlamış yarışmaya katılanlar için cevaplar
büyülü bohça early grey
süt
daha az işlem gördüğü için olacak cevaplar
herkese bol şans

doğadan açıklanmış ben yokum anlamadığım birşey iki hafta üç üste adı yeşim soyadları farklı üç iki yine kazanmış yani aynı isimler nasıl çekiliş bu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…