kızlar bende şu finans bankın türkiyenin keşfi uygulamasında 50 adet ıpod suffle kazananlarda 42. yedek talihliyimşansa bak yaaa 42 tane asil başvurmıycakta bana sıra gelecek pehhhhhhh
bu oyunda hediyelerden kazanmak için oyunun oynayan sayıya mı ulaşmak lazım yoksa arkadaş sayında olur mu?
günaydın kızlar
dün kazandığım huggies marka 3 paket ıslak mendilim geldi.
kadınlar gününde kartopunun (Kadınlar Her Gün Özeldir) cvbıyla takı seti kazanmışım çok şükür elim boş çıkmadım 8 marttan :)
Hoşgeldin canım. Nereden kazanmıştın ıslak mendili? Bugün danette açıklanacaktı sanırım
Kızlar albeni 2. hafta açıklanmış galiba. Katılan varsa kontrol eder misiniz?
Kızlar albeni 2. hafta açıklanmış galiba. Katılan varsa kontrol eder misiniz?
Kazanmışım biliyorum şekerim:) Ülkere şikayet maili atmıştım. Geçen hafta kazananlara baksana ya 12. ve 13. kişi aynı kişi. Neymiş efendim çoklu katılım olduğu için isim benzerliği olabilirmiş miş miş.İsimde aynı şehir aynı ad soyad dikkat edin yani sizde.Açıklama Bütün başvurularımızı kontrol ettik söz konusu kişinin bütün bilgileri farklıymış. Sizde ailenizden 4 kişiyle başvurmuşsunuz turgay bulut kazanmışmışmış ayyyy çok sinir oldum ya.Dediğim kişininde değişik bi adı soyadı var ammada benzerlik yani
senin attığın mailden olsa gerek, bu hafta isimler alfabetik değil.
https://www.facebook.com/albeni/app_531937980171714kızlar albeninin linkini verebilir misiniz?
markafoni veya hepsi burada için limitli çeki olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?