Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar avon açıklanmış yuppi kazanmışım:)

Arkadaşlar paylaşımlardaki .... olan hangi siteler oluyor. Tıklayamıyorum.
Birde nezih kitabevi ve efes tişörtleri ne zaman gönderirler acaba?

avon kazananları açıklamış ama nedense her isimden ikişer üçer var ve ben ablama kazanmıştım onun ismi yok
o listeyi hazırlarken görmedi mi bunlar o çifter çifter kazananları bari başka hesaplardan deneselermiş böyle saçmalık mı olurmuş.
niye ablamın adı yok hayretler içerisindeyim uygulamayı açınca hala kazandınız diyor halbuki

BSR Kızlarrr 0 tl yazıyor BSR-FRM ürünlerinde sadece kargo parası 5.90 yazıyor bedavamıki sepete istediğimiz kadar ürün ekleyebiliyoruz

Ben de baktım şimdi 0 TL yazıyor ama ne kadar güvenilir ki bu siteye? Bir de bu ürünler ne kadar sağlıklı bunu araştırmak gerek.

Arkadaşlar paylaşımlardaki .... olan hangi siteler oluyor. Tıklayamıyorum.
Birde nezih kitabevi ve efes tişörtleri ne zaman gönderirler acaba?

Evet bazı siteler o şekilde çıkıyor. Özellikle uygulamaların olduğu sayfalar. Arkadaşlar uygulamaların linki yerine o uygulamanın ana sayfasının linkini yüklerlerse sanırım problem çözülecek. Ben öyle yapıyorum o zaman düzgün çıkıyor.

arkadaşlar süperonlineden yıldız toplama işini çözemedim nasıl toplayacaz acaba bilen varmı

Benden bu kadar hanımlar. Herkese iyi geceler. Yarın yeni bir gün:13:

link verirmisin canm kazananları bulamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…