Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba,

Twitter'daki kampanyamıza katılarak Veet'ten çift kişilik Cinemaximum sinema bileti kazandınız. Tebrik ederiz!

Tüm Cinemaximum sinemalarında geçerli olan PNR kodlarınız aşağıdadır:
Kazanmışım hiç haberim yok:) İki kişilikti dimi kızlar bu iki tane pnr kodu göndermişler çünkü. Bu arada ilk kezzz twitter dan birşey kazandım Twitter defacto belli oldu mu acaba

Süpeerr olmuş sana da nefes almak için bir mecburi mola. Hadi bakalım kocişinle doğru sinemaya

Süpeerr olmuş sana da nefes almak için bir mecburi mola. Hadi bakalım kocişinle doğru sinemaya

Ahhh sorma keşke gidebilsem. Yeğenime vericem o gitsin İzmir'de. Evi değiştiricez çok işimiz var. Martın sonuna kadar geçerliymiş gidemem ki.Hürriyet Kampüstende kazanmıştım hala gidemedim:) Allah'tan yıl sonuna kadar geçerli ona giderim artık.

merhaba arkadaşlar birşey sorcam geçende sormuştum omoyla ilgili yeni dönem bugünmü başlıyor birde bir günde 970 puan yapıyorlarmış yeni dönem açılır açılmaz nasıl oluyor bu puan bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum...

İnşallah bugün başlamıyordur ya kotam yok Bende ilk kez bu ay denicem bakalım. Gerçi pek bilmiyorum nasıl puan toplanıyo.

Ben cevap yazmıştım size. Ama tekrar anlatayı.Yeni dönem daha başlamıyor bu ayın sonunda başlar. Yeni dönem açılınca 970 puan olunmuyor. Her gün girip omo işaretli bir makaleye ve forum bölümünde bir konuya üç yorum yazıyorsunuz. Ayrıca işaretli makaleleri facete paylaşıyorsunuz. Bu kadar.

chemcat

daha önceki cevabınızı görmemişim kaçırdım herhalde herkes birşey söylüyor nette doğru düzgün bilgi yok ondan sordum tekrar teşekkürler...

doğadan CEVAPLAR
1) BÜYÜLÜ BOHÇA EARL GREY
2) SÜT
3) DAHA AZ İŞLEM GÖRDÜĞÜ İÇİN

kızlar sizi 530lu bi numara aradı mı soyadımı yanlış söylemiş babamda burda değil demiş acaba kim ki

BSR Kızlarrr 0 tl yazıyor BSR-FRM ürünlerinde sadece kargo parası 5.90 yazıyor bedavamıki sepete istediğimiz kadar ürün ekleyebiliyoruz

kızlar bende şu finans bankın türkiyenin keşfi uygulamasında 50 adet ıpod suffle kazananlarda 42. yedek talihliyim şansa bak yaaa 42 tane asil başvurmıycakta bana sıra gelecek pehhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…