Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

avea cevaplar sanırım şöyle kızlar:
1- d)14
2- b)1-3 2-6
3- c)23
4- a)1
5- b)4-2

birinci sorudan emin değilim ama:26: Bu arada cevapları ne kadar kısa sürede verdiğimiz önemli

benbu soloyu oynuyamıorm hep kaybedıorm offffffffff

crome dan ac canm ordan daha hızlı oynayabılıyosun

bırde bu super onlıne da yıdız toplayabıldınızmı
hedıyemo markafonı cekı verıyomu acaba vermıyosa bosa oynamıyalım
ılerlemıyo cunku

Sana katılıyorum canım. Ben yazacaktım ama sen yokken müdahil olmayayım belki tanıdığındır dedim. Belki arkadaşın kötü bir niyeti yoktur ama biraz daha yumuşak bir üslup kullanalım birbirimize.

Son düzenleme:
https://www.facebook.com/UcuzsaKoySepete İpad mini veriyormuş. Ama sayfa yeni açılmış. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama katılmak isteyenler bir baksın. Bu arada face adresime bir arkadaşlık isteği gelmiş kızlar buradan birisi mi acaba eğer öyleyse ekleyeceğim yoksa eklemeyeceğim. Sizden birisi mi acaba? Face hesabım kendi özel hesabım bu nedenle soruyorum.

Ben değilim demeye geldim

haber verdiğiniz için teşekkürler kızım için bütün tütü çekilişlerine katılıyorum umarım bu sefer olur

Canım benim yakın olsak ben senin kızına tütü yapardım en cicisinden. Çok seviyorum kız bebekleri ben.

Canım benim yakın olsak ben senin kızına tütü yapardım en cicisinden. Çok seviyorum kız bebekleri ben.

çok teşekkürler düşünmeniz bile yeterli gönlünüz zengin demek ki. havalar iyice ısınsın Tahtakaleye tül aramaya gidicem belki bende yapabilirim. sohbete kızmasınlar diye hemen bir kampanya paylaşayım umarım daha önce paylaşılmamıştır

1.'ilk ödülümüz; 3 lü sahan seti
sorumuza en güzel cevabı verene

2.'lik ödülümüz çaydanlık
Katılanlar arasından 1 kişiye çekilişle belirlenecektir. (random.org ile çekilecektir..)

3.'lük ödülümüz ; cezve takımı
yorumu en fazla beğeni alana (yorumunu beğendiren sayfayıda beğendirmeli)

https://www.....................php...385.1073741826.141733819196705&type=1&theater

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…