Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar elimde bir hediye ceki var son kullanma günü 14 mart kullanmak isteyen arkadaslara duyurulur anne adayı olan veya bebeği olanların umarım işine yarar Hesaplı Bebek Ürünleri - Chicco Kraft Bebek Ürünleri- Ucuz Bebek Ürünleri mağazası - Bebek Kıyafetleri - Bebek Giyim - Ücretsiz Kargo - Peşin Fiyatına taksitli - Bebek Arabası - Oto Koltuğu - Besik - Oyuncak - Bebek Güvenlik Ürünleri - Akülü Araba site bebek ürünleri ve anne adayı ürünler ve anne bebek ürünleri satmaktır hediye ceki no:dVEfS5

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Dün dayanamadım gittim 1 GB aldım eşim kızacak artık valla. Bu arada dün müjde gece yarısından sonra açıklanacaktı. Uyumuşum bakamadım. Çorap seti kazananlar arasında var mıyım acaba:44:

benden geldi cnm:) ar yıldız kazananlarından çıkarttım, ama yarışmalar dışında da kullanıyorsan sorun değil ekleme istersen. simalruzgar aynı zamanda:)

Müjde ile Sevgini Göster uygulaması sonuçları yarın (Çarşamba günü) açıklanacaktır. diye yorum yapmışlar canım daha açıklanmamış :)

benden geldi cnm:) ar yıldız kazananlarından çıkarttım, ama yarışmalar dışında da kullanıyorsan sorun değil ekleme istersen. simalruzgar aynı zamanda:)

Tamam o zaman eklerim tatlım neden eklemeyeyim. Ben hepten yabancı birisi mi acaba diye merak ettim bazen öyle istekler geliyor o yüzden sordum.

Tamam o zaman eklerim tatlım neden eklemeyeyim. Ben hepten yabancı birisi mi acaba diye merak ettim bazen öyle istekler geliyor o yüzden sordum.

yaa şu ar yıldız kazananlar linki nerde kızlar?
dünden beri arıyorum,şaşı olcam..bulamadım..
atıverin sevabını linki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…