yaa şu ar yıldız kazananlar linki nerde kızlar?
dünden beri arıyorum,şaşı olcam..bulamadım..
atıverin sevabını linki..
Kızlar bizim mutfak bugün mü açıklanacaktı yok cumaları mı açıklanıyordu? Müjdeden hala ses yok muuu?
Tarif Gönder Kampanyası | Gurme Yemek Tarifleri
tarif gönder kampanyası kızlar yaptığınız yemek pasta börek neyse resmini çekip tarifini ekkşeyip gönderiyosunuz puanınızın yettiği hediyeyi hemen adresinize gönderiyorlar bn emin olmadan yazmak istemedim size 25 tarifm yayınlandı ekmek yapma makinesi istedim 50 puan değerinde her tarif 2 puan sayılıyor 2 gün içinde yolladılar bu sabah geldi makinem arçelik marka
yaa şu ar yıldız kazananlar linki nerde kızlar?
dünden beri arıyorum,şaşı olcam..bulamadım..
atıverin sevabını linki..
Tarif Gönder Kampanyası | Gurme Yemek Tarifleri
tarif gönder kampanyası kızlar yaptığınız yemek pasta börek neyse resmini çekip tarifini ekkşeyip gönderiyosunuz puanınızın yettiği hediyeyi hemen adresinize gönderiyorlar bn emin olmadan yazmak istemedim size 25 tarifm yayınlandı ekmek yapma makinesi istedim 50 puan değerinde her tarif 2 puan sayılıyor 2 gün içinde yolladılar bu sabah geldi makinem arçelik marka
tariflere bakarsan herşey i kabul ediyolar akaşm evde yemek yapıyosun sonuçta çorba pilav tavuk neyse işte salata çek resmini yolla süre sınırı yok 1 yıllık kampanya bn zaten blog yapıyorum bana mesaja tıp davet ettiler güvenmedim ilk başta sonra arkadaşlar dedi gönder ne kaybedersin zaten blog için resimliyosun sonra oraya göndermeye başladım
onlar yayınladıktan sonra blogumda yayınladım bnde pazar günü mesaj attım 25 oldu ekmek yapma maiknesini alabilirmiyim die tabi dediler adres bilgileirnizi gönderin gönderdim bu sabah geldi makinemzaten alıcaktım denk geldi 150 tl falan fiyatı şimdi tekrar göndermyee devam edicem diğer hediyeleride çok güzel
canım orda mail adresi varya oraya mesaj at bn katılmak istiyorum de sana hemen cevap veriyolar mesela tarif yolladın tarifte bi sorun vs varsa sana mail atıyolar maille haberleşiyosunpeki cnm sitenin verdiği mail adresine direkt tariflerini mi gönderiyorsun?
yoksa siteye mailin üzerinden abone mi oluyorsun öncesinde?
bir de örneğin tiramisu tarifi göndereceğim, sitede varsa tarif benimki de uyuyorsa onu da yayınlıyorlar sanırım.
canım orda mail adresi varya oraya mesaj at bn katılmak istiyorum de sana hemen cevap veriyolar mesela tarif yolladın tarifte bi sorun vs varsa sana mail atıyolar maille haberleşiyosun
istedikleri resim-tarif-yapılışı falan işte bide pişirme süresi kaç kişilik olduğu ismini isterler ne istersen onu yazdır be kendi ismimi vermek istemedim mesela yağmur yazdırdım kızımın ismi28 tarifim var orda görürsün zaten sende tariflerin yayınlandıkça sayıalrın artıo işte bnce çok güzel bi kampanya
tiramisu yayınlarlar 10 çeşitde gelse yayınlıyorlar çünkü herkesin tarifi başka oluyor
annemin adına mp3 kazandık burdan biz
bnde nasılsa yapıyorum orayada gönderirim die aynı düşüncedeyimtamam cnm ilgilenicem o zaman bu konuyla, nasılsa yemek yapmayı seviyorum:) teşekkürler.
Kızlar kkdaki yemek yarışmasına da katılın, mutlaka annelerinizin ya da sizin güzel yemek tarifleri vardır. Diğer yarışmalara katılıp kendi forumumuzun yarışmasını es geçmeyelim. :13:
tariflere bakarsan herşey i kabul ediyolar akaşm evde yemek yapıyosun sonuçta çorba pilav tavuk neyse işte salata çek resmini yolla süre sınırı yok 1 yıllık kampanya bn zaten blog yapıyorum bana mesaja tıp davet ettiler güvenmedim ilk başta sonra arkadaşlar dedi gönder ne kaybedersin zaten blog için resimliyosun sonra oraya göndermeye başladım
onlar yayınladıktan sonra blogumda yayınladım bnde pazar günü mesaj attım 25 oldu ekmek yapma maiknesini alabilirmiyim die tabi dediler adres bilgileirnizi gönderin gönderdim bu sabah geldi makinemzaten alıcaktım denk geldi 150 tl falan fiyatı şimdi tekrar göndermyee devam edicem diğer hediyeleride çok güzel
o senmiydin çok sevimli buldum ben
https://www.facebook.com/notes/müjd...r-müjde-çorap-seti-kazananlar/193152587475644 müjde kazananlar ilk 50 ve paris seyahati kazananlar sonra duyurulacakmış. bulut yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?