Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bundaki görevi gördünüzmü İşlek caddede Halay fotoğrafı istiyor ..Varmı işlek caddede Halay çekebilecek :)

Artık bence insanlar ne kadar ileri gidebilirler diye saçma sapan şeyler yaptırıyorlar. Bakıp bakıp gülüyorlarmış resimlere gibi geliyor bana. Sanki başka türlü yarışma yapamıyorlar. Beğenmedim bile sayfalarını.

Gomgom geldi ama ozon kremim gelmemişti mesaj yazdım acaba ne zaman gelir diye geçen gün aradılar. O da gelir herhalde. Siz de mesaj yazın isterseniz.

iki kere msj yazdım en sonuncuda adres biligilermi tekrar verdm kargo ucretnı kabul ettgmıde yazdım gelr umarm

Kızlar bugün nazdz arkadaşın kızı ameliyat olacaktı hadi hep beraber dua edelim de iyi geçsin ameliyat. Hepimiz sinerji yaratalım onlar için olur mu?

çok sağol unutmamışın :) ve hepinize teşekkürler dualarınız bizleydi amelyat çok iyi geçdi dedi doktorumuz umduğundanda iyimiş şimdi hastanedeyiz daha çok kalıcaz sanırım ama çok iyi kızım bi aksilik olmassa 2 gun sonra mama yemeye başlıcak şimdilik verilmiyo ama hepinize dualarınız için çok teşekür ederim

Çok sevindim iyi olmanıza. Ben demiştim hepsi geçecek. Allah kısa zamanda iyileşmeyi nasip etsin. Bebişimizi de öpüyoruz.

Yuppi hürriyet aileden cem in tenceresini kazandım çocuklar gibi şenimm,yuppi şansım dönyo sanrımm:):)
kızlar eğer hediyenizde dans kurs felan çıkınca istemiyorsanız yollamayın tekrar başka hediye kazanma şansınız olyo çünki her hediynin süresi var

Tebrikler..Bende bol bol mendil kazandım

Becel Karıştırma Yarıştır kampanyası başladı.
22 Mart'a kadar Facebook'taki uygulamaya girerek kendinize özel oluşturacağınız karıştırma yarıştır hikayenizi yazın hediyeler kazanın.

En çok puan alan 1.ye Tefal Actifry, 2.ye Tefal Acticook, 3.ye Tefal Fresh Express Plus Doğrayıcı, ayrıca her 100. Kişiye Tefal Banyo tartısı hediye
https://www.facebook.com/BecelTurkiye/app_125553310943949

ya şu hürriyet ailede üye girişi yapıp sürekli kazanamadınız diyo, tekarar tekrar tıklıyor musunuz kazanmak için bi açıklayın hele kızlarrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…