Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benimde kadınlar gününde kazandığım yaşasın zayıflıyorum kitabım geldi harika bir kitap hemen okumaya başladım

Sayende bende güldüm. Merak ediyorum 1 yıllık Orkide ne yapacaklar

Ufff şansım durdu yaaa. Hiç birşey kazanamıyorum en son kadınlar gününde makyaj temizleme mendili kazandım

Son düzenleme:
Ufff şansım durdu yaaa. Hiç birşey kazanamıyorum en son kadınlar gününde makyaj temizleme mendili kazandım

Bazen öyle oluyor ama sonra bir bakarsın bir sürü şey kazanırsın. Hep kazansan zaten tadı kalmaz ki. İşte arada heyecan yapacaksın kazanacak mıyım diye. Merak etme açılır şansın. Sen inanmaya devam et.

kızlar şuan omoda kaç paundasınız 571 olmuş benim. Benim hoşgeldin puanım falan duruyor sıfırlanmamış yani. Her gün girersem 14 gün içinde 420 puan alıcam zaten 900 ü rahat geçerim. Bu durumdada mı alamıyorum. Sizlerin puanlarıher ay sıfırdan mı başlıyor yoksa var olanın üzerine mi 900 ekliyorsunuz anlamadım bu işi var biri cevap versin lütfn.

Son düzenleme:
calve oyununu bitirdim ben..sonundada ketçap ve mayonez koyduğunuz en değişik yemeğiniz nedir diye sordular...buna en yaratıcı cevabı verenleri seçecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…