Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

23 nisan çarşmabaya geliyor yani bizim kurum tatil canım kesin giderim o gün

ne kadar da bahtsızım hürriyet aileden iki gecedir tango hediye çeki çıkıyone zaman bişiler kazncamtelefonu pcye baglayıp bu kadar uğraşıma yazık

bi gecede 3 tane tango kursu çeki çıktı offf iyice bunaldım ben yatmaya gider yazık emeklerime uğraşlarıma

kızlar bu hürriyet aileden bir şeyler kazanıp da ismi kazananlarda çıkmayan var mı? bir kaç kişide öyle olmuş yaa

benim öyle oldu açıkaması da adres iki tane olunca sistem otoatik siliyormuş
ilk gün ik tane kazanmıştım elde var 0

Şimdi bi daha kazandım hürriyet aileden makyaj temizleme mendili iş adresimi verdim. Eşiminkini ev adresini vermiştim. Kızlar biz ev aldık dün 15 gün içinde taşınıcaz nasipse. Benim kargolar ne olacak acaba ya cif,albeni, bu hürriyet aile inşallah bi an önce gelir.

hayırlı olsun canım. hürriyet ailenin çabuk yollayacağını sanmıyorum çünkü yılbaşında yaptığı yarışmadan kazandım mart oldu daha yeni geldi oda her gün mesaj ata ata

kızlar faceden enda dergi yazın.. sayfasını beğenin.. sayfayı beğenen 1000 kişi arasından çekilişle 5 kişiye armanda şal hediye...

Hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallah. Kargo şirketlerine yeni adresini verip güncelleme yaptırırsan eğer eski adrese gelenleri yeni adresine yönlendiriyorlar. Bir sor istersen ben taşınınca öyle yapmıştım. Zaten sürekli kargo geldii için sistemlerinde kayıtlı oluyoruz. İsim girince yeni adresin çıkar onlar da oraya getirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…