kızlar şuan omoda kaç paundasınız 571 olmuş benim. Benim hoşgeldin puanım falan duruyor sıfırlanmamış yani. Her gün girersem 14 gün içinde 420 puan alıcam zaten 900 ü rahat geçerim. Bu durumdada mı alamıyorum. Sizlerin puanlarıher ay sıfırdan mı başlıyor yoksa var olanın üzerine mi 900 ekliyorsunuz anlamadım bu işi var biri cevap versin lütfn.
kızlar şuan omoda kaç paundasınız 571 olmuş benim. Benim hoşgeldin puanım falan duruyor sıfırlanmamış yani. Her gün girersem 14 gün içinde 420 puan alıcam zaten 900 ü rahat geçerim. Bu durumdada mı alamıyorum. Sizlerin puanlarıher ay sıfırdan mı başlıyor yoksa var olanın üzerine mi 900 ekliyorsunuz anlamadım bu işi var biri cevap versin lütfn.
tango indirimi kazandım ne kazandıgımı yazmamışım uyku bastı iyice herkese iyi geceler iyi uykular
Bende tamamladım calveyi ama sinir hastası olcaktım yoksa 2755 puanla tamamladım. aslında çok kolay ama 3. etap zorluyo birazcık. Banada aynı soru çıktı:)
kızlar selam 2 gün giremedim ama kazanmadığım yarışma kalmamış nerdeyse
nestleden doğadan dan kazanmışım maviden de 3 paket kalem seti
bol bol katıldığım yarışmaları yazarım artıkın
bide oylamalı bir yarışmadan oğluşa yada kızışa şapka kazandım
ilk hediyem dün gece hürriyet aileden makyaj temizleme mendili kazandımama ne mail ne bildirim var belkide göndermezler
kızlar maillerinize kontrol edin danetteden sinema bileti kazanmışım her 10. kişiye veriyorlarmış :) oley yaa normalde face sayfasında ismimi yayınlamışlar ama ben görmemişim mail gelince kazandıgımı öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?