Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ama bu ayın deterjan stoğu çoktan bitti zaten puan dolduğu gün geceyarısı 2 saniyede bitiyor nisan dönemi yeniden başlamalısınız

canım sana 2 kişi cevap verdi zaten önceki sayfalara bakarsan görürsün

annemin adresinden hürriyet aileden tek kişilik yüzde 20 indirim kazandım ama bilgileri doldurmadım gitmicem diye başka bşi cıksaydı iyiyidi

tango indirimi kazandım ne kazandıgımı yazmamışım uyku bastı iyice herkese iyi geceler iyi uykular

Bende tamamladım calveyi ama sinir hastası olcaktım yoksa 2755 puanla tamamladım. aslında çok kolay ama 3. etap zorluyo birazcık. Banada aynı soru çıktı:)

bi kezde eşimden bitirdim şimdi 22. sıradayım 2820 yle düşünün yani .Hemde çok saçmaymış oyunu bitiren sıralamaya giren her 250. kişiye ödül varmış pufff. Bari en yüksek skor yapanlarda verselerdi:S

Son düzenleme:

bu omo nasıl ilerliyor kızlar pek anlamadım ben

kızlar selam 2 gün giremedim ama kazanmadığım yarışma kalmamış nerdeyse
nestleden doğadan dan kazanmışım maviden de 3 paket kalem seti
bol bol katıldığım yarışmaları yazarım artıkın
bide oylamalı bir yarışmadan oğluşa yada kızışa şapka kazandım

ilk hediyem dün gece hürriyet aileden makyaj temizleme mendili kazandım ama ne mail ne bildirim var belkide göndermezler

nestleden zeynoş kazandı değil mi?

kızlar maillerinize kontrol edin danetteden sinema bileti kazanmışım her 10. kişiye veriyorlarmış :) oley yaa normalde face sayfasında ismimi yayınlamışlar ama ben görmemişim mail gelince kazandıgımı öğrendim

Son düzenleme:

tbrkler cnm..
ama onun süresi 2 ay... o zamana kadar gitmeye çalışın ki boşa gitmesin biletler..
benim 2 aya kadar gitme şansım yoktu, bende kardeşime verdim pnr kodunu..
keşke bu yılın sonuna kadar geçerli olsaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…