Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tam olarak nasıl olduğunu anlayamadım:S
sayfayı beğen ne diyorsa onu yap :)
ben cevap yazıyorum ama almıyor neden?
birini oyla benim o zaman düzeldi

Doluca
‎1 ay boyunca Türkiye’nin birbirinden güzel tatil beldelerini gezdiğimiz "Verano Nerede Kampanyamız" boyunca en çok doğru cevabı bize göndererek, çift kişilik bir haftasonu tatili kazanan katılımcımız; Esra Nazan Erboz oldu.
Kendisini tebrik eder, Verano tadında bir tatil dileriz...

tühh tatili kaçırdık bileydim hergün katılırdım

Lipton Ice Tea Türkiye
“Yalnızlık Kederi” doğru cevabını bize göndererek AFM’den sinema bileti YA DA Burger King’den 6’lı King Nuggets Menü kazanan üyelerimiz Nahide Altınışık, Cenk Çadırcı, Halime Karacaoğlu Cenik, Anıl Özcan ve Ebru Özkan’ı kutlarız. :) Tercih ettiğiniz hediyeyi ve iletişim adresinizi facebook@liptonicetea.com.tr adresine göndermeyi unutmayın. Yeni sorumuz Cuma günü sayfamızda olacak :) Takipte kalın!

bunda da yokum :))))

wenice ye nasıl katılıyorsunuz begenmek yetıyor mu

belkı kızıma kazanırım bırseyler :)

ben yokken eve primam,blade ,ve tombik yazan bir torba ve içinde molped bingosoft numunesi eti cici bebe ve fisher price yazan bir dergi gelmiş anne bebekle ilgili galiba camdan gördüm eşim gösterdi nerden istedim bilmiyorum

kızlar sharin de kazanan var mıydı kargo ücreti varmış galiba tam da anlamadım gelen var mı hediyesi 9-10 lira verdikten sonra ne anladım bu işten,gider alırım bir sütyen o parayla

hakkaten var mı ya. geçen gün beni aradılar burdan. hiç demediler kargo ücreti size ait falan diye.ben kilot seçmiştim. bide sütyenmi ne gönderceklermiş. şimdi bide ikisine birden kargo ücretimi ödiycem. evdede yokum bu hafta gelirse....

blendaxın hediyeleri harika

ama blendax şampuanıı almak için blendaxı sevmek ve almak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…