Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ii geceler kızlar

benimde prima bugün gelmiş eşim nöbetçi yarın getircek artık
dekoratif aynalardan kelebeklerim geldi

şu yüzen bebeği geçtim ama oyunda hata oluştu beklenmedik hataymuşş
tekrar dene dyor kolum koptu yaaa:))

günaydın güne rexona ile başladık bakalımm 25 tl çek gelse fena olmaz:)

yüzen bebeği bende yaptım ama banada hata verdi okadar yaptık bi paket bez için laptopun klavyesini bozcaz ya bide hata vermese sinir oldum sabah sabah

kızlar bu primadan ne aradılar ne sordular ya çok istemiştim banada gelmesini güzel şeyler vardı içinde ya
bide kadınlar ne isterden eşim ve ben ikimizde kazanmıştık ama sadece eşiminki geldi benimki yok farklı adres vermiştim eşiminki annemlere gitmiş ama bana gelmedi hala

Son düzenleme:
Sharin'den gelen maillll kargo ücreti varmış (( hem de çok pahalı ben daha önce almıştım bu marka şimdi bir tane daha olacak :)

Merhaba;

Sharin olarak sizi tekrar tebrik ederiz.

Önümüzde ki günlerde yeni bir kampanya yayınlayacağız. Bu kampanyayı öncelikle kazanan takipçilerimize bildirmek istedik. 20TL ödeyerek dilediğiniz bir ürüne takım olarak sahip olabileceksiniz. Ayrıca kazandığınız ürünün alt takımı size hediye olarak gönderilecektir.

Not: Kapıda ödeme ile ürün size gönderilecek. Kargo ücreti 8TL – 11TL arasındadır.

Kazanmış olduğunuz hediye bu hafta içinde gönderilecektir.

İlginiz için teşekkür ederiz. İyi günler.

kızlar sharini istemiyorum o fiyata mis gibi sütyen alırım ben,nasıl vazgeçtiğimizi bildircez ya da gelen kargoyu iade mi edelim,bi de sevindik kazandık diye :44:

markafoni
Yarışma başladı! Bugünkü mailde %60 indirimli bir kampanya var. Sizden istediğimiz, bu kampanyanın tam ismini mailin başlık(subject) kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine göndermeniz. Cevabı doğru gönderen 1., 100., 200., 300. ve 400. kişiler 25 TL değerinde kupon kazanacak. Lütfen markafoni'ye kayıtlı adresinizle mail atın. Bu yazının altındaki cevaplar kabul edilmeyecek. Herkese bol şans!!!

markafoni - Şirket - İstanbul | Facebook

bana mail gelmemiş.. :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…