Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çizim geldi şimdi kızlar tadı çok güzel çok beğendim biraz kırılmış benimki ama olsun bide çay aldım yanına süper valla

çizim geldi şimdi kızlar tadı çok güzel çok beğendim biraz kırılmış benimki ama olsun bide çay aldım yanına süper valla

Hangi kargo ile geldi bana daha gelmedi de

kızlar bu arada en son neler kazandınız gelmesini bekliyorsunuz bu ara çoğaldı ben unutuyorum geçen gün not aldım kağıt uçtu gitti

verano plaj çantası,canderel tatlandırıcı geld,teknosadan mp3 çalar,sharin,çizi,ariel leke çıkarıcı denedim biliyorum hatırladıklarım bunlarr :)

şimdi ebni biri aradı ülkerden paketiniz var adres teyizti aldılar ne ki bu çiizler ülkerden mi geliyo

çizi bize gelmedi hangi ara kazandınızz

afiyet olsun

tüh tühh aç kaldıkk bis

yurtiçiyle geldi canım

yaa kızlar bu bebek yüzmyoo,sürekli sağ oka basıyorum neden olmuyo acaba?dedim ve anladım:))

Son düzenleme:
yurtiçiyle geldi canım
teşekkür ederim benim daha gelmesine çok var sanırım
çizi geldi bir kutucuk
abim kızdı bi daha kargo gelmesin diye.bir süre hediyesiz kalıcam

cevap verin lütfen

şöyle yaparsın canım onlar nasılsa daha gönderilmiyor gönderilmeye başladığında ilk gelen kişi yazınca hangi kargo die sorarsın kargoyu arayıp şubeden alıcam dersin olur biter
bu arada neden kızdı anlamadım

kızlar ben sustilodan vip kart kazanmışım yeni gördüm bilgilerimi mail attım ama vip kart nedir ne işe yarar hiç bilmiyorum bilen varmı????:26::26:

sağol canım dediğin gibi yaparım.ya bu hafta üstüste geldi herşey.doğuş çay kadınlar ne ister rexona falan.bide üstüne 1 paket çizi gelince kızdı.zaten komşular sorup duruyor takmıyorum zaten.abim küçük şeylerden isteme bidaha diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…