Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Buna ailece başvurmuştuk eser bulut çiçek soyadlı birileri var mı acaba?

Yoksunuz canım bende hiçbirşey de yokum. yokluk zamanına girdim galiba. Bu arada ozon kremim geldi bugün. Böyle bilip bilmeden aldık ama inşallah sürüp akşam haberlerine çıkmayalım.

Yoksunuz canım bende hiçbirşey de yokum. yokluk zamanına girdim galiba. Bu arada ozon kremim geldi bugün. Böyle bilip bilmeden aldık ama inşallah sürüp akşam haberlerine çıkmayalım.

Sağol canım benim bakıyorsun bizede Eşimin teyzeside katılmıştı Kurt soyadlı o var mı acep? Kazandıysa alayım ondan

Sağol canım benim bakıyorsun bizede Eşimin teyzeside katılmıştı Kurt soyadlı o var mı acep? Kazandıysa alayım ondan

O da yok canım. Aman demek ki ne kadar güzeliz ki bizim allığa falan ihtiyacımız yok. Biz doğuştan allanmışız pullanmışız şekerim.

yaaaa bi faceim yokki bende katılayım şu çekilişlere

Hemen al bir tane tatlım sen de gel kampanyacıların arasına.

kocam izin vermiyordu ama bir teklif edim dedim izin verdi hala şaşkınım ama o hızla açtım bi hesap bende katılayım artık şu çekilişlere sırf çekilişler için face açtım valla

kocam izin vermiyordu ama bir teklif edim dedim izin verdi hala şaşkınım ama o hızla açtım bi hesap bende katılayım artık şu çekilişlere sırf çekilişler için face açtım valla

Süper olmuşşşş hoşgeldinnnn:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…