Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynene bende tek kazandıgım sımdıye kadar hurryttn ıslak mendıl oda sımdı cıktı ısmımı gördm lıstedeee okdr gelırmı orasıda kesın deılll

cekılslerle sansım olmadıgından bugun tıkla kazana bagladım tum ümidimi onu beklicem ama ne var bugun hanımlar bileniniz varmı malesef bana mail gelmıyo

aynene bende tek kazandıgım sımdıye kadar hurryttn ıslak mendıl oda sımdı cıktı ısmımı gördm lıstedeee okdr gelırmı orasıda kesın deılll

Canım ben bu siteye hamileyken üye olmuştum çok yararlı olmuştu bana. Sonra doğum iznimde can sıkıntısından numune istenebilecek yerlere bakarken bu forumu keşfettim. İlk hafta ülker ducrostan baharat kazandım sonra arkası öyle geldi ki. Hürriyet ve veetten iki kişilik sinema bileti, etiqatten 3 kutu çorap , special k dan 4 paket special k, bebeğime bakımdan bebek losyonu , albeni,fikirsensinden rodi mood parfüm,ciften hem kendime hem de ablamda anneme kazandım.Gurmeden kazandım daha doğrusu bazılarınıda eşim kazandıVeee bebeğim için bir sürü mama geldi.Hürriyet ailedende hem kendime hem eşime ıslak mendil kazandım.Umudunuzu yitirmeyin şans açıldı mı kapanmıyor.

selam kızlar bana fikrimühimden nesfit daveti gelmiş kabul ettim de paket mi gelecek anlamadım siz de bakın maillerinize bu arada ben artık giremiyorum sayfaya tükkan actım artık bir cikolata ve butik pasta dükkanım var yakında facede ve nette sayfam olacak güzel yarısmalar yapacagım sizlereeee mis gibi kurabiyeler cikolatalar vericemmm

evet cnm 3 ürün, büyüklerinden, ben şaşırdım gelince açıkçası:)
bana da albeni de mail atmışlar, konu ilgili birimlere iletilecek diye, bakalım artık şansıma.

Cevap verirler canım mutlaka bana vermişlerdi. Gerçi gelmedi daha. Bende eşimde albeniyi hiç sevmeyiz dişlerime yapışıyo sinir oluyorumBiskremede katıldım bi paket biskrem aldım bütün görevlere katılırım artık

eşimle ben albeniciyiz:) ama bu aralar uzak tutuyoruz, malum yaz geliyor kilo vermek lazım:)
sizde afiyetle yiyin cnm, tabi artık ne zaman gelir kısmet..

Yooook onu yapmadım kule yaptım biskremden eşimdende katıldım. Eşim kızıyo sen iyice delirdin benide alet ediyosun diyo

benim ki de başta kızardı bana ama şimdi o da yardımcı oluyor bazı yarışmalarda:) ama sadece benim hesabımdan katılıyorum, onunkinden yapmama izin yok:)
neyse kampanyalara bakayım bi rşey varsa paylaşayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…