Facebook'ta Al Sahnelere Taşı Beni | Facebookalbenının lınkını atarmısınız kızlar rıca etsem
Bugün o kadar şey açıklandı hiçbirinde adım yoktu yaa ne pastel ne starpet ne albeniiii bazı kadınları görüyorum her gün bir yerlerde isimleri çıkıyor ya nasıl şanslılar çok kıskanıyom
Bugün o kadar şey açıklandı hiçbirinde adım yoktu yaa ne pastel ne starpet ne albeniiii bazı kadınları görüyorum her gün bir yerlerde isimleri çıkıyor ya nasıl şanslılar çok kıskanıyom
cekılslerle sansım olmadıgından bugun tıkla kazana bagladım tum ümidimi onu beklicem ama ne var bugun hanımlar bileniniz varmı malesef bana mail gelmıyo
aynene bende tek kazandıgım sımdıye kadar hurryttn ıslak mendıl oda sımdı cıktı ısmımı gördm lıstedeee okdr gelırmı orasıda kesın deılll
Bugün tıkla kazan 6 lı fuse ıce tea var kızlar
günaydın kızlar. simalruzgar canım cifte toplam üç tane ürün var yani dimi?
evet cnm 3 ürün, büyüklerinden, ben şaşırdım gelince açıkçası:)
bana da albeni de mail atmışlar, konu ilgili birimlere iletilecek diye, bakalım artık şansıma.
Bugün tıkla kazan 6 lı fuse ıce tea var kızlar
Cevap verirler canım mutlaka bana vermişlerdi. Gerçi gelmedi daha. Bende eşimde albeniyi hiç sevmeyiz dişlerime yapışıyo sinir oluyorumBiskremede katıldım bi paket biskrem aldım bütün görevlere katılırım artık
Cevap verirler canım mutlaka bana vermişlerdi. Gerçi gelmedi daha. Bende eşimde albeniyi hiç sevmeyiz dişlerime yapışıyo sinir oluyorumBiskremede katıldım bi paket biskrem aldım bütün görevlere katılırım artık
halay mı çekcen
Yooook onu yapmadım kule yaptım biskremden eşimdende katıldım. Eşim kızıyo sen iyice delirdin benide alet ediyosun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?