Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar ben katılmıyorum ama sizden katılan varsa kırmızı kasa yeniden başlamış haberiniz olsun

kızlar bir şey sorucam size, duygu sen de kazanmıştın sanırım.
bu albeni de adres veriliyor muydu, ben hatırlayamadım. yani isim soyisim var ama şehir farklı, benim isim pek bulunan bir isim değil de, istanbul yerine izmir yazıyor anlayamadım

şimdi baktım, ilk seferde adres veriyormuşuz, ve ben istanbul yerine izmiri işaretlemişim anlaşılan yanlışlıkla, duyguuuu albeni mesajlara dönüş yapıyor mu cnm? ilçe istanbuldan şehir izmirden...

anladım cnm, senin de kargo sıkıntın var adres değişikliğinden dolayı cif bana geldi, ama ablama gelmedi.yaklaşık 1 ay sonra falan gelmişti sanırım,ilk hafta kazananıydım.

Bende 4. hafta kazananıyım canım. 2 haftayı geçti işte. İnşallah 1 nisana kadar gelir. Hangi kargoyla geliyo peki kargocular tanıdı artık söyleyim birde içinde neler var canım ya çok merak ediyorum yazar mısın?

cnm yaa aras kargo değildi yurtiçi sanırım, unutmuşum kusura bakma.
içinde cifin pembe beyaz açık mavi olan ürünleri var yaa,, beyaz hariç diğer ikisi büyük boy, beyaz küçük boy. güzel bir paket yollamışlar cnm.

offf hiç bişi kazanamıyorum anneme de bişi cıkmıyo ozon kremide gelmedi ne kadar bahtsısızkaynanama face almıştım onuda facebook kapattı açamıyorum bi türlü yazık o kadar emek vermştim

Bugün o kadar şey açıklandı hiçbirinde adım yoktu yaa ne pastel ne starpet ne albeniiii bazı kadınları görüyorum her gün bir yerlerde isimleri çıkıyor ya nasıl şanslılar çok kıskanıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…