Duygu bzizimde yoksunuz biz de yokuz kim var acaba ? Gülaycığım 78 oldun .
açıklandı tatlım ama senin twitter adını bilmiyorum benKızlar ya dün twitterde twigy terlik veriyordu açıklanmış mı acaba?
açıklandı tatlım ama senin twitter adını bilmiyorum ben
Duygu bzizimde yoksunuz biz de yokuz kim var acaba ? Gülaycığım 78 oldun .
ben varım arkadaşlar pes etmeyin 7 hakla yani hergün girerek kazandım ben bi bakmışsınız size de çıkmış
biliyorum oy toplama yeri degil ama oya ihtiyacım var yarın son gun eger 1 olursam 5 kına tacı 5 kına bıleklıgı 100 kına hediye edilcek sayfayı begenip oy verirmisiniz kızlar?
bu topikte oy istemek yasak.yönetimden uyarı alabilirsiniz
biliyorum oy toplama yeri degil ama oya ihtiyacım var yarın son gun eger 1 olursam 5 kına tacı 5 kına bıleklıgı 100 kına hediye edilcek sayfayı begenip oy verirmisiniz kızlar?
bu topikte oy istemek yasak.yönetimden uyarı alabilirsiniz
kızlar cevap verirseniz sevinirim.migrosta 2 elidor ürünü alan ilk 300 kişiye hergün 25 lira money yüklenecek diyor alan oldu mu acaba 300 kişi hemen oluyormudur ki şampuya da ihtiyacım var alsam yüklenir mi sizce
bana gönderdikleri maile yanıt olarak birde facebook sayfalarından mesaj olarak gönderdim canım...şikayet mailini nere gönderdin?bende göndereyim.
bana gönderdikleri maile yanıt olarak birde facebook sayfalarından mesaj olarak gönderdim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?