Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Duygu bzizimde yoksunuz biz de yokuz kim var acaba ? Gülaycığım 78 oldun .

ben varım arkadaşlar pes etmeyin 7 hakla yani hergün girerek kazandım ben bi bakmışsınız size de çıkmış

bende yedi hakla katılıyorum hem kendi hesabımdan hemde eşimden üç haftadır çıkmıyor otuz kişiye veriyor zaten sayı çok az kısmet artık...güle güle kullan

slm kızlar netvariuma üye olana seçeceğiniz kappa t-shırt hediye 7.99 kargo ücreti karşılıgında imiş

biliyorum oy toplama yeri degil ama oya ihtiyacım var yarın son gun eger 1 olursam 5 kına tacı 5 kına bıleklıgı 100 kına hediye edilcek sayfayı begenip oy verirmisiniz kızlar?
bu topikte oy istemek yasak.yönetimden uyarı alabilirsiniz

Üyelerimizinde dile getirdiği gibi lütfen oy istemek için yazmayınız...

kızlar cevap verirseniz sevinirim.migrosta 2 elidor ürünü alan ilk 300 kişiye hergün 25 lira money yüklenecek diyor alan oldu mu acaba 300 kişi hemen oluyormudur ki şampuya da ihtiyacım var alsam yüklenir mi sizce

dene istersen şampuanada ihtiyacın varsa ben aldım ama yüklenmedi ilk 500 kişiye yükleneceği söyleniyor bana yüklenmediği için paylaşmadım burada arkadaşları yanlış yönlendirmemek için kampanya sanal markette de geçerli olduğu için sayının çoğu gece 12 den sonra internetteki migros sanal markette doluyor zaten kalanlar içinde erkenden açılır açılmaz migrosa gitmen lazım daha sonra bekliyeceksin eğer ilk 500 deki kotaya girersen iki gün sonra moneyin karta yüklenecekmiş şans yani anlayacağın bende de bu aralar şansın ş si yok ne zaman açılacak bilmiyorum bekliyorum....

kızlar bazen okuyorum Markafoni kargo bedava kodu. Nasıl yada nerden alıyorsunuz bedava kodu bilen varsa yazarmı..
Her seferinde Kargo parası ödemek zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…