Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Şimdide eşimin teyzesinden kazandım makyaj temizleme mendili. Keşke başka birşey çıksa yaa hep aynı şey çıkıyo

hürriyet aileme hergün giriyorum.daha girer girmez üzgünüz kazanamadınız.hakkınız doldu yazıyort. hiç bir gün çıkmadı daha kızlar..

aynen ne kadar denediysem her gün banada hep böyle çıktı uyuz etti beni

Hakmar Facebook Günü Yarışmamız Başlıyor.

İşte Sorumuz!

Haydi hemen sen de sorunun doğru cevabını Facebook sayfamıza mesaj olarak gönder, 50 TL değerindeki alışveriş çekini kazanma şansını yakala.

Not: Cevap ile beraber e-posta adresinizi ve iletişim bilgilerinizi göndermeyi unutmayın. :)

saçma olmuş gerçekten de napcamı şaşırdım, bende büyük ihtimal benzinden olcam kimlik bilgileri total kart bilgileri adres bilgileri vesaire vesaire istemişler alt tarafı bi 50 liralık benzin

bende kazandım fakat kimlik fotokopisi yüzünden istemiyorum daha önce sırf tc mi bilen kişiler yüzünden başım belaya girmişti ismim bile yanlış olduğu halde sırf tc yüzünden karakola gidip durmuştum benim yerime bi kurumun müdürü şikayet edilmiş.. birde firmalar tel. numaralarımızı para karşılığı alışveriş sitelerine satıyorlar bunlar çok abartmışlar kimlik fotokopisi resmen katılım koşullarında yazmamışlar yazsalar katılmazdık şikayet maili gönderdim herkes kabul etmezse başka türlü göndersinler çek göndersinler adresimize ne bu

aaaa! cidden ne saçma!
ben opet'ten kazanmıştım geçenlerde,mail adresine kod atıyolardı o kodla gidip benzini alıyordun..gayet basit ve rahattı..bu çok alengirli iş..

gerçi geçenlerde annem adına dyo'dan mp3 kazandık,onlarda kimlik ön yüzü bilgisi istediler (18 yaş üstü olduğu kanıtı içinmiş) gönderdik..mp3'te geldi..
inş sonradan bişey çıkmaz altından.. :44: aklıma gelmedi de değil hani..

Yepyeni yarışmamız başlıyor! Başından geçen en komik anı bizimle paylaşanlar arasından 3 kişi Mp3 çalar, 20 kişi ise Panda ayıcığı kazanıyor. Sen de muhteşem hediyelerden birini kazanmak istiyorsan hemen tıkla, kazanma şansını yakala!
http://on.fb.me/15pYhnD

şikayet mailini nere gönderdin?bende göndereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…