bir bankadan aşk kitabı kazanmıştık kendi hikayemiz olacaktı hani gelen oldu mu kızlar????
Şimdide eşimin teyzesinden kazandım makyaj temizleme mendili. Keşke başka birşey çıksa yaa hep aynı şey çıkıyo
hürriyet aileme hergün giriyorum.daha girer girmez üzgünüz kazanamadınız.hakkınız doldu yazıyort. hiç bir gün çıkmadı daha kızlar..
aynen ne kadar denediysem her gün banada hep böyle çıktı uyuz etti beni
saçma olmuş gerçekten de napcamı şaşırdım, bende büyük ihtimal benzinden olcamkimlik bilgileri total kart bilgileri adres bilgileri vesaire vesaire istemişler alt tarafı bi 50 liralık benzin
bende kazandım fakat kimlik fotokopisi yüzünden istemiyorum daha önce sırf tc mi bilen kişiler yüzünden başım belaya girmişti ismim bile yanlış olduğu halde sırf tc yüzünden karakola gidip durmuştum benim yerime bi kurumun müdürü şikayet edilmiş.. birde firmalar tel. numaralarımızı para karşılığı alışveriş sitelerine satıyorlar bunlar çok abartmışlar kimlik fotokopisi resmen katılım koşullarında yazmamışlar yazsalar katılmazdık şikayet maili gönderdim herkes kabul etmezse başka türlü göndersinler çek göndersinler adresimize ne bu
bende kazandım fakat kimlik fotokopisi yüzünden istemiyorum daha önce sırf tc mi bilen kişiler yüzünden başım belaya girmişti ismim bile yanlış olduğu halde sırf tc yüzünden karakola gidip durmuştum benim yerime bi kurumun müdürü şikayet edilmiş.. birde firmalar tel. numaralarımızı para karşılığı alışveriş sitelerine satıyorlar bunlar çok abartmışlar kimlik fotokopisi resmen katılım koşullarında yazmamışlar yazsalar katılmazdık şikayet maili gönderdim herkes kabul etmezse başka türlü göndersinler çek göndersinler adresimize ne bu
Şimdide eşimin teyzesinden kazandım makyaj temizleme mendili. Keşke başka birşey çıksa yaa hep aynı şey çıkıyo
sen yine kazanıyosun canm yaa 3 kere tango kursu çıktı onu da kabul etmedim başkada birşey çıkmadı bana
kızlar linkte bi pilav tarifim var 30 kişinin beğenmesi lazım bi el atıverin :)
https://www.facebook.com/media/set/...3748492.137009.527193177295350&type=3&theater
kızlar linkte bi pilav tarifim var 30 kişinin beğenmesi lazım bi el atıverin :)
https://www.facebook.com/media/set/...3748492.137009.527193177295350&type=3&theater
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?