Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

totalden kazanmışım benzini nasıl alcaz bilen varmı epeydir bişi kazanamıyodum

totalden kazanmışım benzini nasıl alcaz bilen varmı epeydir bişi kazanamıyodum

sevincim kursagımda kaldı kimligin arkalı önlü fotokopisinin faksı ve total kart üyesi olup total kartın fotokopisini fakslamam gerekliymiş eşim kimlik bilgileri istiyor diye boşver dedikimlik bilgileri yüzünden cogu kişinn hayatı kararrıyomuşbişi olmıcagı varsada gelir bizi bulurmuş.sizce bi sorun olurmu?eşimi nasıl ikna etmeliyim?

Kimlik istemeleri saçma olmuş.Ben Opetten kazanmıştım. Kod gönderdiler onunla gidip almıştım.

kimliğin fotokobisini çektirince arkalı önlü sadece total hediye başvurum için kullanılabilir yaz..ama saçma olmuş kimlik istemeleri insan tedirgin olur yinede benim eşimde arçelikten oyuncak robat kazanınca onun üstüneydi kimlik numarasını vermedi hediyeden olduk yani...

saçma olmuş gerçekten de napcamı şaşırdım, bende büyük ihtimal benzinden olcam kimlik bilgileri total kart bilgileri adres bilgileri vesaire vesaire istemişler alt tarafı bi 50 liralık benzin

Ben daha önce başka yarışmalardan kazandığımda da istemişlerdi yolladım bişey olmadı ama totalden hiç kazanmadığım için bilemeyeceğim. Aslında artık kimlik bilgilerine ulaşmak çok zor değil. Dolandırıcılık yapmak isteseler bu kadar uğraşmazlar faks falan istemezler zaten internet v.s. bir sürü bilgimiz var. Misal bizim kargocuların elinde tüm ailenin T.C.leri var. Ben biraz kaderciyim galiba bu konuda. Olacağı varsa olur. İstediğin kadar gizle. Bir nüfus idaresini hacklemelerine bakar. Bu kadar uğraşmazlar bile. Bi şifre ooo takır takır herkesin bilgisine ulaşırlar. Banka hesaplarına kadar.

latteyi ben hala yapamadım arkadaşlar bir yastıkla vurun demiş arkadaş ancak her biri ayrı yerde nasıl olcak...

Ben o yöntemi denedim yine de beceremedi. En fazla 700 yaptım. Zaten benimki netbook çok yavaş böyle oyunları hiç oynayamıyorum.

Ben o yöntemi denedim yine de beceremedi. En fazla 700 yaptım. Zaten benimki netbook çok yavaş böyle oyunları hiç oynayamıyorum.

Lattede çekilişe katılmak için başarılı olmaya gerek yokki. Ben oyunu açıyorum hiç vurmadan bile çekiliş hakkı kazanıyorum sadece oyunu oynamak yeterli.

saçma olmuş gerçekten de napcamı şaşırdım, bende büyük ihtimal benzinden olcam kimlik bilgileri total kart bilgileri adres bilgileri vesaire vesaire istemişler alt tarafı bi 50 liralık benzin

Bence sen eşini dinle boşver bir de bir şey olur durup dururken bi sürü iş açılır başına aman atla deve değil ya alt tarafı 50 tllik benzin. Şimdi boşuna başına dert alma. Olacağından değil ama işte :44::44:

Lattede çekilişe katılmak için başarılı olmaya gerek yokki. Ben oyunu açıyorum hiç vurmadan bile çekiliş hakkı kazanıyorum sadece oyunu oynamak yeterli.

Oyunu bitiremeyince çekiliş hakkı vermiyor ki.
  • Oyunu başarı ile tamamlayan her kullanıcı ekstra 1 çekiliş hakkı kazanmaktadır.

• Arkadaşını oyuna davet ederek, oyunu oynamasını sağlayan her kullanıcı, bu koşula uyan her arkadaşı için ekstra 1 çekiliş hakkı kazanır. (Arkadaş daveti ile günlük en fazla 20 çekiliş hakkıkazanacaktır.)
  • Böyle yazıyor koşullarda ve oyunu tamamlamayınca bana çekiliş hakkı vermiyor.

canım banada verdi..sadece 1 kere yaptım..diğerlerini yapamadım..ama sonucunda 4 çekiliş hakkım vardı :44:

sony kulaklık çok harikaymış. tam da edinmek istediğim ürün ama alamadım bi türlü. kazananlara tebrikler, umarım bana da çıkar yaa çok istedim

Orda ektra bir çekiliş hakkı diyor yani başarılı olmazsan çekiliş hakkı kazanıyorsun ama başarılı olurdan +1 çekiliş hakkı daha kazanıyorsun.

canım banada verdi..sadece 1 kere yaptım..diğerlerini yapamadım..ama sonucunda 4 çekiliş hakkım vardı :44:

Bana garezi var galiba oyunun kaç kere oynadım çekiliş hakkı falan yok. Tüh oysa ki latte kazanacaktım. Aman zaten çekilişlerde ben hiç yokum ki!

ben bir sorun olcağını sanmıyorum..sonuçta bildik bir marka..ama tabi sana kalmış...bende eşim ve babamdan yapmıştım ama listede yokuz şimdilik..bide 2 gün önce kargoyla eşime total kart geldi..sanırım bu yarışma yüzünden sanırım..bana ve babama gelmedi ilginç

kızlar süperonlin oynayan varsa faceden ekleyin beni özelden msj atıp..gözlerim yoruldu 7 yıldız alabildim daha

Selam kızlar. Dün albeni göndermiş.Çok olmasada her çeşitinden koymuşlar içine. Eşimin gurmeden kazandığıda geldi. Küçücük kutuda çilek pestiliymiş. Yemem aslaaa boşuna yollamışlar. Bu arada şimdi kendi adıma hürriyet aileden yine makyaj temizleme mendili kazandım. Kayınvalidemin adresini verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…