Canım hangi kargoyla geldi bende bekliyorum
totalden kazanmışım benzini nasıl alcaz bilen varmı epeydir bişi kazanamıyodum
sevincim kursagımda kaldı kimligin arkalı önlü fotokopisinin faksı ve total kart üyesi olup total kartın fotokopisini fakslamam gerekliymiş eşim kimlik bilgileri istiyor diye boşver dedikimlik bilgileri yüzünden cogu kişinn hayatı kararrıyomuş bişi olmıcagı varsada gelir bizi bulurmuş.sizce bi sorun olurmu?eşimi nasıl ikna etmeliyim?
sevincim kursagımda kaldı kimligin arkalı önlü fotokopisinin faksı ve total kart üyesi olup total kartın fotokopisini fakslamam gerekliymiş eşim kimlik bilgileri istiyor diye boşver dedikimlik bilgileri yüzünden cogu kişinn hayatı kararrıyomuş bişi olmıcagı varsada gelir bizi bulurmuş.sizce bi sorun olurmu?eşimi nasıl ikna etmeliyim?
latteyi ben hala yapamadım arkadaşlar bir yastıkla vurun demiş arkadaş ancak her biri ayrı yerde nasıl olcak...
Ben o yöntemi denedim yine de beceremedi. En fazla 700 yaptım. Zaten benimki netbook çok yavaş böyle oyunları hiç oynayamıyorum.
saçma olmuş gerçekten de napcamı şaşırdım, bende büyük ihtimal benzinden olcamkimlik bilgileri total kart bilgileri adres bilgileri vesaire vesaire istemişler alt tarafı bi 50 liralık benzin
Lattede çekilişe katılmak için başarılı olmaya gerek yokki. Ben oyunu açıyorum hiç vurmadan bile çekiliş hakkı kazanıyorum sadece oyunu oynamak yeterli.
Oyunu bitiremeyince çekiliş hakkı vermiyor ki.
- Oyunu başarı ile tamamlayan her kullanıcı ekstra 1 çekiliş hakkı kazanmaktadır.
- Arkadaşını oyuna davet ederek, oyunu oynamasını sağlayan her kullanıcı, bu koşula uyan her arkadaşı için ekstra 1 çekiliş hakkı kazanır. (Arkadaş daveti ile günlük en fazla 20 çekiliş hakkıkazanacaktır.)
Böyle yazıyor koşullarda ve oyunu tamamlamayınca bana çekiliş hakkı vermiyor.
Oyunu bitiremeyince çekiliş hakkı vermiyor ki.
- Oyunu başarı ile tamamlayan her kullanıcı ekstra 1 çekiliş hakkı kazanmaktadır.
- Arkadaşını oyuna davet ederek, oyunu oynamasını sağlayan her kullanıcı, bu koşula uyan her arkadaşı için ekstra 1 çekiliş hakkı kazanır. (Arkadaş daveti ile günlük en fazla 20 çekiliş hakkıkazanacaktır.)
Böyle yazıyor koşullarda ve oyunu tamamlamayınca bana çekiliş hakkı vermiyor.
canım banada verdi..sadece 1 kere yaptım..diğerlerini yapamadım..ama sonucunda 4 çekiliş hakkım vardı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?