Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ariel türkiyenin uygulamasını yapan var mı? Bir türlü formu dolduramıyorum sinir oldum.Sürekli takılıyor.

canım bu uzmanlar yarışıyordanmı bahsediyosun? aynen dün gece bende çok uğraştım..kaçç kere kayıt yapmadı ama sonunda başardım..bikaç öneri gönderebildim..

Dün kazandığım kahve makinası bugün geldi kızlar... fincanımla da takım oldu.. :) darısı uzun zamandır hediye kazanamayan arkadaşlara...

dün ve bugün gelenler daha da gelicek var ama bekliyorum bakalım

saklama kaplarını gondolun 8 marttaki yarışmasından kazanmıştım

şimdi de hipp ten mamalar geldi bekleyen arkadaşlar vardı 23 şubatta üye olmuşum yani 1 ayda geldi
kızım bisküviyi bitirmeye başladı bile

güle güle kullan canım nereden kazanmıştın umarım bende kazanırım hiç şansım yok bu aralar...

gözlüğüm.comda anneler günü için slogan yarışması vardı... benim cümlemi seçtiler. ordan geldi cnm.. inş sende kazanırsın bişeyler...

https://www.facebook.com/TeenyMagazin
TeenyMagazin
58 dakika önce
Arkadaşlar sorular aşağıdadır. Çekiliş ile tablet kazanma şansını yakalamak için 2 soruya da doğru cevap vermeniz ve cevapları da mesaj olarak bize ulaştırmanız gerekmektedir..

1)Lobideki resepsiyonistin ismi nedir?
2)Habbo oyun merkezinde kaç oyun var?

Doğru cevap veren kişiler arasından 2 kişi çekiliş ile belirlenecek. İlk ya da son cevap veren kişi olmanın bir önemi yok. 22 Nisan'a kadar dilediğiniz zaman cevap verebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…