Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar uzun zamandan sonra ben geldim

bana acil markafoni çek lazım alt limitlide olur kızlar varmı elinde olan :) yada coca cola şifresi

benim veridigim hesapta alisveris yaparsan, 75 lirada 20 tl kodu verebilirim. tabi hesabin email ve sifresi degistirilmemek kosuluyla.

cnm ben sıkıntı olacağını sanmıyorum.. yine de siz bilirsiniz tabi ki.. sen sürekli bişey kazanamıyorum yazıodun bende senin üzülmene üzülüodum inş kazanırsın.. şans, kısmet

sagol canım hep beraber kazanalım inşallaheşimi ikna ettim bi aksilik olmazsa yakın zamanda totale gitcez umarım sorunsuz atlatırız gerekli işlemleri:18:

kızımn 1yaş dogum gununune kdr bı tütü kazanamıcam yaaaaa yıne bırı acıklandı yokummmm

kızımn 1yaş dogum gununune kdr bı tütü kazanamıcam yaaaaa yıne bırı acıklandı yokummmm

canım eğer o zamana kadar kazanamazsan kendin yap.yapılışı çok kolay bir şey.tüller lastiğin etrafına bağlıyosun yani :) burada yapılışı var incele istersen.renk renk yaparsın kızına istedin gibi :)
Diy: Kolay Tütü Yapımı

Elidor Sevgimiz Karşılıklı Kampanyasına katıl ve 14-27 Mart tarihleri arasında Her Gün iki adet elidor ürünü alan ilk 500 kişi arasına gir ve 25 TL Money Puan Kazan!

Kampanya 14-27 Mart tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Mjet mağazalarından veya Sanal Market’ten Money Club Kart ve Money Visa ya da Money Club özellikli kartlar ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Hak edilen Money’ler 2 gün içerisinde kartlara yüklenecek ve 30 Nisan 2013 tarihine kadar kullanılabilecektir.

ben saat 11 e doğru aldım bir kaç gün önce moneyim yüklenmedi ama zaten kullandığım bir marka olduğu için bir kaybım yok.moneyim yüklenmediği için yanlış yönlendirme yapmamak için daha önce paylaşmadım ancak kızkardeşim bursada oturuyor migros açılır açılmaz saat 8,30 almış iki adet elidor şampuan iki gün önce bugün 25 moneey yüklenmiş kullanmış bile moneyini ilgilenenlere duyrulur yardımcı olabileceğim birşey varsa cevaplarım iyi geceler

Son düzenleme:
Bu şu halay falan çekilecek olan yarışma di mi? Ben katılmamıştım üşendim. Şimdi kim yapacak onları. Kazananlara afiyet olsun.

Biz eşimle sadece kule yapıp katıldık. Kızdı hatta bana resimleri yayınlarlar rezil etcen beni diyeBana değil ona çıktı valla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…