benide yurtiçi kargodan aradılar bugün paketim varmış merak ettim.canım kargo paketini atmadıysan firmanın ismini yazar mısın*
anam bacım bizim evde çöpü atacak adam olmadığından 3 gün öncesinin kargo paketinde yazan ismi sor söylerim o derece yani
buna rağmende bi çöpüm çıkar bi çöpüm çıkar sorma elime geçen herşeyi atmayı sevdiğimden
ekol lojistik--hipp dış ticaret yazıyor
yurt içi getirdi bende 23 şubatta üye olmuşum
arnikada kazanan fikri bende yazmıştım neden ben değil de başkası offfffff
ben üye olmıyım buna,gelirse bi de zayii olmasın diye çocuk doğurmak zorunda kalabilirim
Allahım twitterda bavulcomun yarışması vardı.Ben sandım ki bavul satıyorlar. Bavullarınız çok güzel diye tweet yazdım meğersem tatil yerlerine uçak bileti fırsatları olan bir siteymiş. Bavullara geleyim. Adamlar artık beni hiç kaale almazlar.
doğadan geliyor bildiğim kadarıyla :)ups kargodan aradılar kargom varmış. ups kargoyla ne geliyo acaba kızlar?
Ama çocuk evin neşesi. Ay şimdi bu yazdığımı bir an düşündüm de yapma bacım yapma.Yapınca çok seviliyorlar ama dünyanın en zor işi de çocuk büyütmek
ups kargodan aradılar kargom varmış. ups kargoyla ne geliyo acaba kızlar?
Ama çocuk evin neşesi. Ay şimdi bu yazdığımı bir an düşündüm de yapma bacım yapma.Yapınca çok seviliyorlar ama dünyanın en zor işi de çocuk büyütmek
bi tane var zaten, ikinciyi kaldıramaz bu bünye. .doğunca seviliyorlar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?