Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benide yurtiçi kargodan aradılar bugün paketim varmış merak ettim.canım kargo paketini atmadıysan firmanın ismini yazar mısın*

anam bacım bizim evde çöpü atacak adam olmadığından 3 gün öncesinin kargo paketinde yazan ismi sor söylerim o derece yani
buna rağmende bi çöpüm çıkar bi çöpüm çıkar sorma elime geçen herşeyi atmayı sevdiğimden

ekol lojistik--hipp dış ticaret yazıyor

ahahha süpersin ayy sanırım adam öyle bişey dedi iç dış ticaret gibi bişey:)) oleyy:))
bende kazansam kazansam numune kazanırım zaten,neyse bunada şükür:))

şimdi benimde kargom geldi hippten yurtiçi kargo getirdi..aynı anda herhalde dağıtım herkese izmirden bekleyenlere duyurulur..

arnikada kazanan fikri bende yazmıştım neden ben değil de başkası offfffff

Ben zaten bu yarışmaları hiç anlayamadım. Bu seçilen fikirde bir cihaz önerisi yok ki zaten. Üzülme tatlım. Bu arada Twitterda cezbeli kahveden kazandım şimdi. Çok sevindim.

ben üye olmıyım buna,gelirse bi de zayii olmasın diye çocuk doğurmak zorunda kalabilirim

Ama çocuk evin neşesi. Ay şimdi bu yazdığımı bir an düşündüm de yapma bacım yapma.Yapınca çok seviliyorlar ama dünyanın en zor işi de çocuk büyütmek

Allahım twitterda bavulcomun yarışması vardı.Ben sandım ki bavul satıyorlar. Bavullarınız çok güzel diye tweet yazdım meğersem tatil yerlerine uçak bileti fırsatları olan bir siteymiş. Bavullara geleyim. Adamlar artık beni hiç kaale almazlar.

sanırım bende öyle anladım :26::26::26: yalnız değilsin merak etme

Ama çocuk evin neşesi. Ay şimdi bu yazdığımı bir an düşündüm de yapma bacım yapma.Yapınca çok seviliyorlar ama dünyanın en zor işi de çocuk büyütmek

bi tane var zaten, ikinciyi kaldıramaz bu bünye..doğunca seviliyorlar tabi

Kızlar uzun zamandan sonra ben geldim

bana acil markafoni çek lazım alt limitlide olur kızlar varmı elinde olan :) yada coca cola şifresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…