Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlar bende baharevimde kampanyasında ütü kazanmışım migrosta yapılmıştı netten öğrendim fakat diyorki hediyeler adresinize teslim edilirken fişi kargo elemanına verriniz bende fiş fln yok attım gitti söylemedilerki öyle bi şey.başka kazanan varmı burdan?

kızlar eskişehirli olan ve yemeklerden anlayan biri bana msj atabilir mi lüttfennnn yoksa kaynanamı aramak zorunda kalıcam nolurrsunuzzzzzz :)

bu arada eşim primaya kargo ücreti vermemiş istememiş ups

geçen dekoratif aynalardan gelen kelebek aynalara 6.30 vermiştik ii olduuu böylee :))

neyse bi süre sessiz takıl büyük şeyler olunca katılırsın komşulara alışveriş yapıyorum dersin benimde işyerine gelio eve olsa homurdanırlardı sanırım :)
oyyyy açıklamalarda yazıyordu canım geçmiş olsun böyle bişeye katıldıysan zaten atmaman lazım herşeye karşı atık bundan sonra dikkat edersin
kızlar eskişehirli olan ve yemeklerden anlayan biri bana msj atabilir mi lüttfennnn yoksa kaynanamı aramak zorunda kalıcam nolurrsunuzzzzzz :)

hehe hayırdır lena eskişegire özel mi yemek yapıcan

hehe hayırdır lena eskişegire özel mi yemek yapıcan

canım benimki biraz pipirikli de yemek konusunda bi yemek yapacam annemi ara annemi ara diyor bende sinir oluyorum aramak istemiyorum yani muhabbetim yok kadınla bi de yemek tarifi sorucam olacak iş mi yani cık cık cık :) bende dedim dur bizim kızlara sorayım bakayım napayımmm :)))

cnm migrostaki eleman söyledi beni alışveriş yaparken görünce aldıktan sonra msj atın dedi bende msj attım kimse belirtmediki fişi saklamam gerektiğini.ayrıca numarayıda arıyorum kimse açmıyor bari boşuna göndermesinler diye

oyyyy lenacım yaaa kıyamam sanaaa :) alışcak zamanla senin yemeklerine aç neti kurcala ne yapcan ne soruon 2011 gelinleri topiğine gel orda yardım ederler

bundan sonra o zaman dikkat edersin canım fişle olan her kapmanyada yada ürün kabındaki şifrede kap veya fiş saklanır hiçde merak etmedin mi ben neye başvuruyorum bir bakayım die

yok cnm etmedim acelem vardı fişteki numarayı msj attım sadece.o karmaşada aklıma gelmemiş daha önce çok daha büyük şeyler kazanmıştım bu sefer kısmet değilmiş demekki

kınalı patetes lena google a aklıma o geldi çok da pratikk:) ve lezzetli patetesi sevenlere

yok cnm etmedim acelem vardı fişteki numarayı msj attım sadece.o karmaşada aklıma gelmemiş daha önce çok daha büyük şeyler kazanmıştım bu sefer kısmet değilmiş demekki

eee boşta değilmişin bunu nasıl kaçırdınnnnn geçmiş olsun artık bekleyip görücen belki alırsın

kızlar sayfayı 10 arkadaşınıza beğendirin güneş kremini kapın acele edinnnn :) facede beni tanıyan varsa önerdiğimi yazarsanız sevinirim paylaşımcı olarak ozge kampanya :)

http:// www. facebook.com /pages / Hepsikampanyadacom/ 145770695491178?sk=wall#!/pages/ Hepsikampanyadacom/1 45770695491178

boşukları doldurun

Son düzenleme:
ALL OVER CLEAR HEDİYELİ YORUM YARIŞMASININ KAZANANLARI BELLİ OLDU!
İşte bizden ALL Over Clear kazananlar:
Bensu Didem, Korhan Kalkan, Naz Mutlu, Eda Yıldız, Onur Çelebi, Ayten Aslan,
Eren Altuğ, Esra Hosgor, Batuhan Özkan, Döne Şentürk, Soner Aksoy,
Burcu Yadigar Taşer, Sevda Işgüzar Koçak, Dilek Aslan Önder, Jale Kayalı,
Remzi Akıncı, Esra Sekiz, Yasemin Ulutürk, Serpil Grn, Fatma Kara Dedeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…