Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mahmurenin dükkanı açıklanmış bana yine hürriyet ailedeki gibi makyaj temizleme mendili çıkmış anneminde aynısı
umarım buradan kazananlar olmuştur

yollamadı fikrimühim amcam nesfitimi bugün oysa yarın sabah başlayabilirdim 14 gün programına

kazanan arkadaşlara tebrikler bende bizim de yokum malesef cartedor katılmamıştım bilgim yoktu tekrar olacakmı yarışması bilgi sahibi olanlar paylaşırsa sevinirim...

şu kazananlr tarif etsin nasıl kazanıyolr yaa ( hiç bişi kzanamadım dahaa

kazanmanın tek bir formülü var o da hiçbirşey çıkmasa da kampanyalara katılmaya devam etmek. eninde sonunda inşaallah kazanırsın. mesela ben buraya sırf kazananlara bakıp motive olmaya geliyorum ne zaman çekilişlerden ümidimi yitirsem buradan birilerinin kazandığını okuyup tekrar başlıyorum katılmaya

hklısın millete nasıl bi şans varsa art arda çıkıyor ya

yollamadı fikrimühim amcam nesfitimi bugün oysa yarın sabah başlayabilirdim 14 gün programına

benim ki de gelmedi, gelse ben de başlardım..napiim börek yemeye devammmm..
mahmurenin tükanından vatson paketi kazanmışım.ne bonkör hatun şu mahmure

hklısın millete nasıl bi şans varsa art arda çıkıyor ya

arkadaşım haklısın bende görüyorum bazı isimleri ezberledim artık hep kazanıyorlar ama yukarıda arkadaşın dediği gibi kazanmasan da yarışmalara katıl er ya geç şansın döner... bende haftalardır katılıyorum az önce mahmureden kazanmışım birde salı günleri facebook migros money club sayfasında tıkla kazan var bu hafta sayılar güzeldi dove men care deodorant kazandım zamanın varsa katıl sonuçta para vermiyorsun değilmi umarım şansın bir an önce döner elimizden geldiğince buradan paylaşıyoruz yarışmaları ve sonuçları sormak istediğin olursa bilgimiz dahilinde cevaplarız...

Son düzenleme:
nasıl kazandınız bende istiyorum daha devam ediyormu kampanya

Çıkmıştım netten , şimdi gördüm sorunuzu ; Fikrimühim sitesi var , üye oluyorsunuz bazen anket geliyor bazende böyle ürünler geliyor . Deneyip , etrafınıza tanıtımını yapıp rapor yazıyorsunuz. Google a yazarsanız sitesini ve ayrıntılı bilgiyi bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…