arkadaşım haklısın bende görüyorum bazı isimleri ezberledim artık hep kazanıyorlar ama yukarıda arkadaşın dediği gibi kazanmasan da yarışmalara katıl er ya geç şansın döner... bende haftalardır katılıyorum az önce mahmureden kazanmışım birde salı günleri facebook migros money club sayfasında tıkla kazan var bu hafta sayılar güzeldi dove men care deodorant kazandım zamanın varsa katıl sonuçta para vermiyorsun değilmi umarım şansın bir an önce döner elimizden geldiğince buradan paylaşıyoruz yarışmaları ve sonuçları sormak istediğin olursa bilgimiz dahilinde cevaplarız...
kızlar bifincan diye bi site var bilen var mı varsa banada davet gönderebilir mi
https://www.facebook.com/mahmurecom Ariş pırlanta ip örgülü çakra yüzük kazanmışımnasıl bişey ki acaba:26:
mahmurenin dükkanı açıklanmış bana yine hürriyet ailedeki gibi makyaj temizleme mendili çıkmış anneminde aynısı
umarım buradan kazananlar olmuştur
bu kadar olur yani
tam bifincan daveti istemek için sayfayı açtım ki yazını gördüm
biri bana bifincan daveti yollasın hayrına
:)))))))))))))
bifincan neymiş ki bende isterem
Kızlar bir de Tavsiye Kanalı diye bir site var fikrimühime benziyor. Üye oldum ben. İsterseniz bir bakın üye getirdikçe de puan alıyorsunuz.
Kızlar burdaki anketi doldurursanız 2-3 gün içinde hindi yemek kitabı geliyor MNG kargo ile Bolca Hindi Anket Katlm Formu Bunlar tavuklada olur
bifincan neymiş ki bende isterem
Kızlar bir de Tavsiye Kanalı diye bir site var fikrimühime benziyor. Üye oldum ben. İsterseniz bir bakın üye getirdikçe de puan alıyorsunuz.
Bi fincanda denemek için ürünler geliyor hemde süperrrrrrrrr :)
Bir sürü öyle siteye üyeyim daha bir çöp göndermediler. Fikrimühimden bile gelmedi. Birfincan için anladığım kadarıyla referans gerekiyor. Neyse bulursanız ona da üye olayım bari.
https://www.facebook.com/DamarTIKANIKLIGI bir arkadaş ozon kremi sitesini istemişti ama unuttum şimdi aklıma geldi.
Canım biz bu kampanyalara nasıl katılıcağg z bilgin varmı :52 güzel bir site gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?