Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

saol teşekkür edrim mümkün oldugunca burayı takip etmeye çalışıcam

kızlar bifincan diye bi site var bilen var mı varsa banada davet gönderebilir mi

bu kadar olur yani
tam bifincan daveti istemek için sayfayı açtım ki yazını gördüm

biri bana bifincan daveti yollasın hayrına

https://www.facebook.com/mahmurecom Ariş pırlanta ip örgülü çakra yüzük kazanmışım nasıl bişey ki acaba:26:

Ben de onu kazanmışım . İpin ucunda sallanan bir şey var işte pek de ahım şahım bişi diil. Ben watsons hediye seti istiyordum yaaaaaaa. Neyse artık ne yapalım. Ben de hediye ediyorum kullanmayacaklarımı. Hediye verince hoşuma gidiyor.

mahmurenin dükkanı açıklanmış bana yine hürriyet ailedeki gibi makyaj temizleme mendili çıkmış anneminde aynısı
umarım buradan kazananlar olmuştur

hatırlattığınız için tşk, ben de Flormar Wild Pudra kazanmışım kazana kazana zaten elimde olan bir üründü, firma yollamıştı blog için

bifincan neymiş ki bende isterem
Kızlar bir de Tavsiye Kanalı diye bir site var fikrimühime benziyor. Üye oldum ben. İsterseniz bir bakın üye getirdikçe de puan alıyorsunuz.

Bi fincanda denemek için ürünler geliyor hemde süperrrrrrrrr :)

Bir sürü öyle siteye üyeyim daha bir çöp göndermediler. Fikrimühimden bile gelmedi. Birfincan için anladığım kadarıyla referans gerekiyor. Neyse bulursanız ona da üye olayım bari.
https://www.facebook.com/DamarTIKANIKLIGI bir arkadaş ozon kremi sitesini istemişti ama unuttum şimdi aklıma geldi.

Canım biz bu kampanyalara nasıl katılıcağg z bilgin varmı :52 güzel bir site gibi

Üye oluyorsunuz sonra twitterda ve facede paylaşım yapınca ve arkadaş getirince puan veriyor. Fikrimühim gibi paketler gönderip yorum yapmanı istiyorlar. En son teremyağın kampanyası varmış ama ben sonradan gördüm. Eğer katılmak isteyen olursa özelden sana mesaj göndereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…