Üye oluyorsunuz sonra twitterda ve facede paylaşım yapınca ve arkadaş getirince puan veriyor. Fikrimühim gibi paketler gönderip yorum yapmanı istiyorlar. En son teremyağın kampanyası varmış ama ben sonradan gördüm. Eğer katılmak isteyen olursa özelden sana mesaj göndereyim.
Sorun, cevap verin, keşfedin ve ödül kazanmak için anketlere katılın | Toluna burada da anketler var cevap verince puan veriyor puan toplayıp hediye seçiyorsunuz
Ben üye oldum keşke olmasaydım sana yararım olurdu
tavsiye kanalı bayan bloggerlar için arkadaşlar.
Hadi ya!Ay koptum şu an!Ne yapalım açarız bir blog artık.
Kızlar burdaki anketi doldurursanız 2-3 gün içinde hindi yemek kitabı geliyor MNG kargo ile Bolca Hindi Anket Katlm Formu Bunlar tavuklada olur
Kızlar rozi numune gönderiyor 3 tane MNG kargo ile isteyin nerde beleş oraya yerleş Rozi - Durma yaşa Bana geldi numune isteğinizi belirtin mesajda 3-4 günde geliyor
bifincan üyesi bulamadım valla herkesse mesaj attım bana davet gönderin diye artık
mailini gönder cnm davet edeyim seni.
isteyen msjla mail adresini gönderebilir...
Fruit Me Up uygulamamız sona erdi. Kazananları görmek için hemen tıkla! http://......./fruitmeup
mailini gönder cnm davet edeyim seni.
isteyen msjla mail adresini gönderebilir...
merhaba ben ilk defa yazıyorum yaklaşık 2 aydır düzenli olmas da takip ediyorum forumu. bir şey soracağım marmara forumdan çanta kazanmışım ama şehir dışındayım ben şimdi alamayacak mıyım çantayı
Üye oluyorsunuz sonra twitterda ve facede paylaşım yapınca ve arkadaş getirince puan veriyor. Fikrimühim gibi paketler gönderip yorum yapmanı istiyorlar. En son teremyağın kampanyası varmış ama ben sonradan gördüm. Eğer katılmak isteyen olursa özelden sana mesaj göndereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?