arkadaşlar bifincana üye olduktan ortalama kaç güne geliyor hediyesi hediyenin içindeki şifreyi girince aktif oluyormuş ama fena gaza geldim 600 fi yaptm bi kaç saatte
Ay sen nerden üye oldun bize de referans olsana
Nesfit bugünde gelmeyecek herhalde kızlar bi fincan üyesi olan kimse yokmu bi zincirleme kuralım
arkadaşlar bifincana üye olduktan ortalama kaç güne geliyor hediyesi hediyenin içindeki şifreyi girince aktif oluyormuş ama fena gaza geldim 600 fi yaptm bi kaç saatte
canım üye olduktan sonra hoşgeldin hediyesi yolluyolarmış o hediyenin içindeki kodu hesabıma girdikten sonra başkalrına referans olabiliyomuşum daha bugun üye oldum. ama şöyle bi fikir verebilirim bifincan.com un facebook sayfası ( http://www.facebook.com/bifincancom?fref=ts )bu sayfadaki yorum yapan yada beğenen birini ekleyip mesaj atabilirsiniz davet yollarmısınız diye ben öyle davet istedim üye oldum
Bende 65 ten girdim sıralamaya 68. oldum. Bu çooook değişir daha.
evet bende dün farkettim..face de özel mesaj atma paralı olmuş..yada isteyenmi yaptırıyor bende çözemedim..
fikrimühim bi bana göndermiyo herhaldeYaşasın Nesfit banada geliyormuşşşş kargo şubedeymiş öyle yazıyor takipteee. Varsın Nestle nesfitte 50. kişi olmayalım fikri mühim sağ olsun:)
en sevdiğim renk..kase porselen mi melamin mi?çok güzeller..ana-kız paketimi bu? orkid gibi
fikrimühim bi bana göndermiyo herhalde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?