Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar bifincana üye olduktan ortalama kaç güne geliyor hediyesi hediyenin içindeki şifreyi girince aktif oluyormuş ama fena gaza geldim 600 fi yaptm bi kaç saatte

bu arada bifincandan davet isteyenler facebook ta bifincan.comun sayfasına girip orada beğenme yorum yapan birilerini ekleyip davet istediklerini söyleyip davet alabilirler şükran die bi arkadaş saolsun ekledim rica ettm davet yolladı ben öyle üye oldummmm:))))

arkadaşlar bifincana üye olduktan ortalama kaç güne geliyor hediyesi hediyenin içindeki şifreyi girince aktif oluyormuş ama fena gaza geldim 600 fi yaptm bi kaç saatte

Ay sen nerden üye oldun bize de referans olsana

ya fikrimühime ne zamandır üyeyim ama hiç haber vermiyo kampanyaları fln bana göndermiyo ne yapmam lazım ki ?

Ay sen nerden üye oldun bize de referans olsana

canım üye olduktan sonra hoşgeldin hediyesi yolluyolarmış o hediyenin içindeki kodu hesabıma girdikten sonra başkalrına referans olabiliyomuşum daha bugun üye oldum. ama şöyle bi fikir verebilirim bifincan.com un facebook sayfası ( http://www.facebook.com/bifincancom?fref=ts )bu sayfadaki yorum yapan yada beğenen birini ekleyip mesaj atabilirsiniz davet yollarmısınız diye ben öyle davet istedim üye oldum

Facebookta mesajların içinde bir de "diğer" kısmı var. Arkadaşın olmayan kişilerin mesajları oraya geliyor yıllardır.
Şimdi çıkan şey ise mesaj atarken soruyor eğer normal gelen kutusunda görünmesini istiyorsanız ücret ödüyorsunuz. Ödemezseniz herzamanki gibi diğer kutusuna düşüyor.
Diğer kutusuna gelen olunca da 1 yazısı olmuyo mesela mesajların içine girince diğer(1) yazıyor.

Nesfit bugünde gelmeyecek herhalde kızlar bi fincan üyesi olan kimse yokmu bi zincirleme kuralım

Zincir kuralım diyen çok oldu hemen bilgimi paylaşayım yeni üye olduğunuzda davet atamıyorsunuz belli bir soru cevaplayıp puan alıyorsunuz haftada bir seviyeniz belirleniyor ondan sonra davet atabiliyorsunuz ve günde bir davet

hediye 2 -3 güne geliyor elinize ulaşınca üstündeki şifreyi giriyorsunuz siteye ondan sonra ürünle ilgili anket yapmak için size bir süre veriyor benim hediyeme 15 gün verdi o anketi cevaplamadan yeni hediye talep edemiyorsun

kodu girince değil 3 seviye var sade orta ve şekerli haftada bir o hafta aldığınız puana göre seviyeniz belirleniyor sade iken davet atamıyorsunuz orta ve şekerlide atabiliyorsunuz hediye talebini de orta ve şekerlide yapabiliyorsunuz

nesfitim qeldi kasesine bayıldım :)

kızlarr allah askına ozel msj atamıorm bırı bana yardımcı olsun bıfıncana uye olmak ıstıyorum

evet bende dün farkettim..face de özel mesaj atma paralı olmuş..yada isteyenmi yaptırıyor bende çözemedim..

facebook'da arkadaş listenizde olmayan birinden mesaj aldığınızda mesaj gelen kutunuza değil 'diğer' yazan bir nevi spam kutusuna düşüyor.
aynı şekilde arkadaş listenizde olmayan birine mesaj attığınızda da mesajınız onun spam kutusuna düşüyor.
hal böyle olunca mesajın görülmeme ihtimali %90 oluyor çünkü çoğu insan spam maillere bakmıyor.
facebook da belli bir ücret karşılığında mesajınızı karşı tarafın 'gelen kutusuna' yollayabilirim diye bir şey çıkarmış.
ücret olayı bu

Son düzenleme:
Yaşasın Nesfit banada geliyormuşşşş kargo şubedeymiş öyle yazıyor takipteee. Varsın Nestle nesfitte 50. kişi olmayalım fikri mühim sağ olsun:)

Son düzenleme:
bizim kargo da başka semtteki aynı isimli sokağa gitmiş..
bizim şubeye gönderecekler falan filan..tabi yarın gelecek

bugün de gelmediğine göre, dün gelen biskremlerimi yerim napiim..

geldi benimkiler sonrada çılgınlar gibi alışveriş yapmaya gittim

en sevdiğim renk..kase porselen mi melamin mi?çok güzeller..ana-kız paketimi bu? orkid gibi

melamin

annemle ablama da geldi onların kaselerinide istedim aile birey sayısını tamamlamak adına ama vermediler
isteyenin bi yüzü vermeyin iki yüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…