bifincana üye olmak isteyenler mesaj atsınlar bana kızlar
bifincanda davet gönderemiyorum ya neden böyle oluyor ki
boyun posun devrilmesin mgn
sabhatan beri alışverişe çıkacam çıkamıyorum fikrimühim amcam dün kargoya vermiş şuan bizim şubenin dağıtımcısında yoldaymış gelmedi gitti
canım ozel msj atamıyorum sana bıfıncan ıcın bende ıstıyorum
boyun posun devrilmesin mgn
sabhatan beri alışverişe çıkacam çıkamıyorum fikrimühim amcam dün kargoya vermiş şuan bizim şubenin dağıtımcısında yoldaymış gelmedi gitti
kızlar şöyle bir baktımda bence şu bir fincan kahveye hiç bulaşmayın..önce ufak bişey gönderip sonra azimle çalışanları bir bahaneyle atıyorlarmış..kaç kişi atıldım yazmış ve hepsi yüksek puan alanlar..bir araştırın yoksa zamanınıza,emeğinize yazık olmasın
yahu kızlar faceden bifincan üyelerine mesaj atim dedim.mesaj atmak paralı mıymış? ilk kez gördüm şoklardayım
Yok ya bence atmazlar
yahu kızlar faceden bifincan üyelerine mesaj atim dedim.mesaj atmak paralı mıymış? ilk kez gördüm şoklardayım
özelden bilgilerini at da bide ben deneyeyim :) istersen tabii..
geçen gün twitterda yazmışlardı artık face paralı diye demek doğruymuşevet bende dün farkettim..face de özel mesaj atma paralı olmuş..yada isteyenmi yaptırıyor bende çözemedim..
evet bende dün farkettim..face de özel mesaj atma paralı olmuş..yada isteyenmi yaptırıyor bende çözemedim..
poff 104. sırada çakılı kaldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?