canım üye ol sonra yan sayfada deneme ürünü fairy var ona tıkla deneme istiyorum butonuna tıkla adresini yaz gönder
yahu bu bifincan beni çıldırttı bi anket çıkardı karşıma bitmiyo yaa yap yap bitmiyo kaç soru olduğunu bilen var mı ona göre devam edecem
bifincana üye olamıyorum davetiye gönderilmesi gerekiyormuş bana davetiye gönderirmisin?
Yarın üye olabilirsem ilk işim seni davet etmek olacak
Yarın üye olabilirsem ilk işim seni davet etmek olacak
yahu bu bifincan beni çıldırttı bi anket çıkardı karşıma bitmiyo yaa yap yap bitmiyo kaç soru olduğunu bilen var mı ona göre devam edecem
Her soru 1 puan hangi hediyeyi istiyosan ona göre cevaplaman lazım iştee 900 se 900 tane gbiiiii
Molfix bi paket yenidogan bez yollamI$ $a$IrdIm, nerden kazandIm acaba??KIzIm 10 aylIk oldu kIzIma góre degil, mayIsta kIz karde$imin bebi$i olcak kIz karde$im yiyenime kullanIr artIk:))
bifincana benide alınbide başka öyle anket doldurup numune gönderen varsa onada olur severim ben soru çözmeyi falan testi yeterki ürüün yollasınlar tabi kargo vermem fikrimuhime uyeyim ama bişeycik gelmedi bana hiç yarışmalara daha katılamam ama az bi süre içinde eskisi gibi dönebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?