Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yahu bu bifincan beni çıldırttı bi anket çıkardı karşıma bitmiyo yaa yap yap bitmiyo kaç soru olduğunu bilen var mı ona göre devam edecem

bifincana benide alın bide başka öyle anket doldurup numune gönderen varsa onada olur severim ben soru çözmeyi falan testi yeterki ürüün yollasınlar tabi kargo vermem fikrimuhime uyeyim ama bişeycik gelmedi bana hiç yarışmalara daha katılamam ama az bi süre içinde eskisi gibi dönebilirim :)

Yarın üye olabilirsem ilk işim seni davet etmek olacak

Cnmm davet işi hemen olmuyor :) sanırım bir süre sonra açılıyor.Yeni üyelik hediyen gelmediğinde yeni hediye bile alamıyorsun.Anketi bir hışımla doldurdum ama hoşgeldin hediyesi gelmeden yeni hediye seçemezsin yazıyor.Bu arada bana davet gönderen softkitty e tekrar teşekkürler...:26:

Molfix bi paket yenidogan bez yollamI$ $a$IrdIm, nerden kazandIm acaba??KIzIm 10 aylIk oldu kIzIma góre degil, mayIsta kIz karde$imin bebi$i olcak kIz karde$im yiyenime kullanIr artIk:))

Tavsiye Kanalı
canım urayada bakabilirsin

Arkadaşlar, çok özel mesaj geldiği için hepsine cevap yazamıyorum.
Bugünlük davet hakkım bitti. Adres gönderenlere ilk fırsatta davetiye göndereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…